eigenschappen-echte-vriendin

Voor als je het nog niet wist, aan deze eigenschappen herken je een echte vriendin

Let’s be honest, een beste vriend kan je maken of breken. Het hebben van echte vrienden is belangrijk, want ze helpen je vooruit. En houden je met beide benen op de grond. Dus wil je weten of je goed zit? Aan de onderstaande eigenschappen herken je een echte vriendin.

Dit artikel werd voor het eerst in 2020 gepubliceerd. Hij is bijgewerkt op 26-6-2023.

Aan deze eigenschappen herken je een echte vriendin

1. Je kan volledig jezelf zijn

Een vriendin begrijpt je. En ze heeft je geaccepteerd zoals je bent. Flaws and all. Ze zou natuurlijk geen echte vriendin zijn, als ze niet eerlijk was over de dingen die er mis gaan. Maar feedback geeft ze vanuit een goed hart.

2. Ze stimuleert je om achter je dromen aan te gaan

Een echte vriendin wilt niets liever dan dat je alle dromen waarmaakt. Niet alleen zal ze je motiveren om door te gaan, ze helpt ook in de zoektocht naar de juiste middelen om de doelen te bereiken.

3. Ze wilt niets van je, behalve vriendschap

Sommige vriendinnen willen alleen een luisterend oor, advies of financiële ondersteuning. Ze is daar niet één van. Hoe herken je dat dan? Ze doet alles wat ze van je vraagt ook voor jou.

4. Ze luistert naar je

Je kunt haar altijd bellen en ze maakt altijd tijd vrij om naar je te luisteren. Echt te luisteren. En advies of een luisterend oor? Ze vraagt je eerst waar je behoefte aan hebt. En wanneer je het verhaal gedaan hebt, voel je je ook beter en echt gehoord.

5. De vriendschap is onvoorwaardelijk

Jullie hebben een onvoorwaardelijke vriendschap. Eentje die door moeilijke momenten gaat en het toch overleeft. Natuurlijk gaat het niet altijd even goed tussen jullie, maar je kunt erover praten en verder gaan.

6. Je moeder vindt haar aardig

Dit is toch wel het belangrijkste punt. If your momma don’t like her, she probably isn’t that nice. Het lijkt wel alsof moeders een ingebouwde radar hebben. Een moeder kan zelfs al zonder een vriendin ontmoet te hebben, weten of ze een echte vriendin is of niet. De manier waarop je over haar praat, of je in je gedrag bent veranderd en natuurlijk de dingen die je over haar zegt. Mama heeft heel veel meer ervaring, so you better trust her.

Beeld: Samantha Sophia

Meer lezen?

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: