films over vriendschap

Films over vriendschap om dit weekend te streamen

Cheers to the freaking weekend! Als je er een drukke week op hebt zitten, dan ben je vast toe aan een flinke dosis ontspanning. Heerlijk op de bank hangen of warmpjes in bed liggen, en gewoon even helemaal niets moeten. Wil je dit weekend van een leuke film genieten? Dan zijn de onderstaande 5 films over vriendschap echte aanraders.

Vriendschap is iets tijdloos. En alhoewel ik geen grote vriendengroep heb, heb ik wel een paar hechte vrienden waar ik niet meer zonder kan. Dat die platonische relaties ontzettend waardevol zijn, vertelden we je al eens eerder. Ze zijn goed voor je mental health, maar ook voor je toekomst. Zo zal een échte vriendin je altijd steunen. Daarnaast is een echte vriendschap vooral ook heel gezellig. Want ja, lachen totdat je van je stoel valt hoort er nou eenmaal bij :). Omdat we dit onderwerp zo belangrijk vinden, hebben we vijf leuke films over vriendschap voor je op een rij gezet. Stream ze alleen, of met je bestie.

5 mooie films over vriendschap

Waiting to Exhale (1995)

Bernadine, Savannah, Robin en Gloria zijn op zoek naar één ding: ware liefde. Bernadine dacht dat ze het gevonden had, totdat haar echtgenoot haar voor een andere vrouw verliet. Savannah en Robin zijn succesvol in hun werk maar hun liefdesleven is nihil. En gescheiden Gloria pakt de draad weer op (bron: Apple TV).

Girls Trip (2017)

Vier goede jeugdvriendinnen zijn al jaren niet samen op pad geweest, hoog tijd dus voor een Girls Trip! Tijdens hun reisje naar New Orleans wordt er flink gedanst, gedronken, gelachen, geflirt, en gaan ze helemaal los (bron: Prime Video).

films over vriendschap

Seriously Single (2020)

Haar ongebonden, beste vriendin moedigt haar aan om haar vrijgezellenbestaan te omarmen. Maar deze vrouw snakt naar verbinding en kan haar laatste relatie niet vergeten (bron: Netflix).

Someone Great (2019)

Muziekjournaliste Jenny is gedumpt door haar vriend en maakt zich op voor een nieuw begin en een laatste avontuur met haar allerbeste vriendinnen (bron: Netflix).

films over vriendschap

Happiness Ever After (2021)

Dit vervolg op ‘Happiness is a Four-Letter Word’ is een nieuwe episode in de levens van Zaza, Princess en Zim, getekend door verlies, familieperikelen en nieuwe liefde (bron: Netflix).

Beeld: Jéssica Maria

Meer lezen?

Blog at WordPress.com.

%d