tekenen-serieuze-relatie

7 tekenen dat je, anno 2019, in een serieuze relatie zit

Jullie zijn al een tijdje aan het daten en langzaam maar zeker begint het op een echte relatie te lijken. Je weet wel, zo een serieuze. Inmiddels elkaars ouders ontmoet en jullie gaan het liefst samen op vakantie. Je hebt al aardig was kleren bij hem of haar thuis liggen, en anders om ook. Alles duidt op een serieuze relatie. Naast deze overduidelijke tekenen, zijn daar anno 2019 een aantal bijgekomen. Dit zijn de 7 tekenen dat je, in deze moderne tijd, in een serieuze relatie zit.

1. Het is Instagram-official

Anno 2019 heeft bijna iedereen Instagram. De leukste vakantiekiekjes en mooiste momenten deel je dan ook met niemand liever dan de vrienden en familie die je op the gram volgen. En hoewel er genoeg mensen zijn die er bewust voor kiezen om hun vriend of vriendin niet op Instagram te delen, is Insta-official toch wel een echt begrip geworden. Gelukkig wordt niet alleen het delen van foto’s, maar ook het plaatsen van likes en opmerkingen onder foto’s tegenwoordig als Instagram-officieel beschouwd. Nog geen reden voor paniek dus 😉

2. Delen van een Netflix-account

Met z’n vijven op één Netflix of Videoland account is tegenwoordig meer dan normaal. Als hij of zij jou de inloggegevens van Netflix doorstuurt, is het veilig om te zeggen dat je tot de inner circle behoort. Je boo thing vindt het dus niet erg om ook voor jouw kijkgenot te betalen. Het liefst kijken jullie natuurlijk samen naar Netflix. En beloven jullie elkaar om te wachten met het vervolgen van elkaars favoriete serie. Die belofte is heel leuk natuurlijk, maar als een serie spannend is, ook verdomd moeilijk.

3. Alle dating apps zijn verwijderd

Misschien hebben jullie elkaar wel via Tinder leren kennen. Maar online ontmoet of niet, zodra het serieus wordt, gaan de dating apps in de ban. Het is mogelijk dat je de app laat staan, omdat je toch geen behoefte meer voelt om te swipen. Maar een serieuze relatie begin je natuurlijk voor een langere tijd, en in zo een relatie horen dating apps toch echt niet thuis. Wij raden aan om ook de contacten die je op Tinder hebt leren kennen, te verwijderen. Dus zeg maar gedag tegen Regillio, Daquan en Piet, die je elke morgen trouw ‘morning’ wensen, en verder niets nuttigs zeggen. Zucht. Misschien kan je hun ook gewoon verwijderen als je niet in een relatie zit. I sure did so.

4. Je hebt elkaars vrienden en familie op sociale media

Elkaars vrienden en familie op Facebook is het verlengde van meeting the parents. Je hebt ze inmiddels al zo vaak gezien, dat je schoonmoeder besloot om je op Facebook toe te voegen. Je schoonvader volgde natuurlijk niet lang daarna. Als je inmiddels ook al zijn of haar achterneef op Facebook hebt, ben je toch wel echt binnen. Congrats.

5. Je bent elkaars screensaver

Anno 2019 kan je eigen foto als screensaver echt niet meer. Als je dat toch hebt, you go girl, #teamselflove. Maar een feit is dat de meeste mensen een foto van iets of iemand waarvan ze houden als screensaver hebben. Bij mij is dat afwisselend een grote portie friet en mijn zoontje. Het is dus geheel normaal als je die ene mooie selfie van jezelf en bae als achtergrond op je telefoon hebt staan. En tegenwoordig dus ook echt een teken van een officiële relatie. Handig is ook dat wanneer hij het nummer van een andere vrouw vraagt/, zij hem gelijk vraagt “uhm, wie is dat?”. Ps. Je hebt een klootzak te pakken, als hij antwoord met ‘mijn nichtje’ of ‘mijn zus’.

6. Sexting is heel normaal

Als je even niet bij elkaar kunt zijn, maar wel ontzettend veel zin in elkaar hebt, is sexting natuurlijk de perfecte oplossing. Als jullie dat nog nooit gedaan hebben, daag ik je uit om daar vandaag mee te beginnen. Ik heb namelijk nog nooit iemand over sexting horen klagen. Sexting maak je extra spicy met wat spannende foto’s. Het zou onverantwoord van ons zijn als wij niet zouden vertellen dat je nooit een nude met je gezicht erop door mag sturen. Het zal je namelijk verbazen hoeveel mannen aan wraakporno doen. Veel te veel.

7. Je appt elkaar door de dag heen

Gewoon om te kijken hoe het met elkaar gaat natuurlijk. De hele dag door sexten raden wij gewoonweg af.

Dit waren de 7 tekenen dat je in een serieuze relatie zit, anno 2019. Welke tekenen horen er volgens jou nog bij?

Deze blogs vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: