netflix september

Representatie: deze Black series en movies verschijnen in september op Netflix

Je favoriete lijst is terug van weggeweest, want vanaf nu vertellen we je weer elke maand welke Black series en movies op de Nederlandse Netflix verschijnen. Deze keer al het nieuws van Netflix voor september. We weten hoe belangrijk representatie is, daarom genieten we extra van de dingen waarin wij onszelf kunnen herkennen. Dit zijn ze!

Van romantiek tot spanning, de titels van deze maand hebben het allemaal. Films en series met favorieten zoals Viola Davis en Denzel Washington. Je kunt wel begrijpen dat we ontzettend veel zin hebben om ze allemaal te bekijken. In dit lijstje vind je de titels die tot nu toe bekend zijn. Als er meer gepubliceerd wordt, vullen wij het onderstaande lijstje weer voor jullie aan. Zodat je weer heerlijk kan genieten van een avondje Netflix & Chill.

De series en films nieuw in september op Netflix

netflix september
FENCES

Een veelbelovende honkbalspeler die vanwege zijn afkomst geen kans kreeg om in de grote competities te spelen, probeert een goede vader en echtgenoot te zijn. Toch blijft die ene verloren droom altijd aan hem knagen. Met o.a. Denzel Washington & Viola Davis (bron: netflix).

Topboy (seizoen 3)

Twee doorgewinterde drugsdealers keren terug naar de straten van Londen, maar hun jacht op geld en macht wordt bedreigd door een jonge, meedogenloze oplichter. (bron: netflix).

netflix september
miseducation

Na een publieke vernedering schrijft een wannabe influencer zich in bij de universiteit in een kleine stad. Daar wil ze haar sociale status terugwinnen (bron: netflix).

Banlieusards 2 

De broers Traoré hebben moeite om de vicieuze cirkel van verraad, wraak en geweld te doorbreken en blijven vechten voor een betere toekomst in een louche buitenwijk van Parijs. (bron: netflix).

Stay tuned! Volgende maand verschijnt er weer een lijstje zoals deze met alle black movies en series die in oktober op Netflix verschijnen.

Beeld: Netflix

Meer lezen?

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: