,
netflix juli

Representatie: deze Black series en movies verschijnen in juli op Netflix

Je favoriete lijst is terug van weggeweest, want vanaf juli vertellen we je weer elke maand welke Black series en movies op de Nederlandse Netflix verschijnen. We weten hoe belangrijk representatie is, daarom genieten we extra van de tv-series en films waarin wij onszelf kunnen herkennen. Dit zijn ze!

Van romantiek tot spanning, de titels van deze maand hebben het allemaal. Films en series met favorieten zoals John Boyega, Jamie Foxx en Michelle Buteau. Je kunt wel begrijpen dat we ontzettend veel zin hebben om ze allemaal te bekijken. In dit lijstje vind je de titels die tot nu toe bekend zijn. Als er meer gepubliceerd wordt, vullen wij het onderstaande lijstje weer voor jullie aan. Zodat je weer heerlijk kan genieten van een avondje Netflix & Chill.

De series en films nieuw in juli op Netflix

Netflix juli
Fatal Seduction

Een getrouwde hoogleraar wordt meegesleept in een passionele affaire met een jongere man. Dit brengt een reeks tragedies en verraad aan het licht van haar naasten (bron: netflix).

netflix juli
survival of the thickest

Na een nare relatiebreuk grijpt de gepassioneerde styliste Mavis Beaumont de kans op een nieuwe start in het leven en de liefde en gaat ze zelf op zoek naar geluk (bron: netflix).

They cloned Tyrone

Door een reeks griezelige gebeurtenissen raakt een onwaarschijnlijk drietal (John Boyega, Teyonah Parris en Jamie Foxx) steeds verder verwikkeld in een duister buurtcomplot (bron: netflix).

Love, Sex and 30 candles

In een jaar vol 30 verjaardagen navigeren vier beste vriendinnen door relaties, liefdesverdriet en een schokkende zwangerschap die hen uit elkaar dreigt te scheuren (bron: filmvandaag).

Stay tuned! Volgende maand verschijnt er weer een lijstje zoals deze met alle black movies en series die in augustus op Netflix verschijnen.

Beeld: Andres Ayrton

Meer lezen?

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: