black-movies-juli-netflix

Dit zijn de black movies en series die in juli op Netflix verschijnen

Wij zijn er weer met een lijst van alle nieuwe black movies en series die in juli op Netflix verschijnen. Je ontdekt de black movies en series hieronder. De lijst wordt waarschijnlijk nog langer, want Netflix onthuld nooit alle films en series in één keer.

Ook deze keer hebben wij weer films met maar één zwarte hoofdrolspeler toegevoegd. Wij weten dat het natuurlijk niet officieel black movies zijn. Maar het zijn en blijven wel hele leuke films! Voor nu zijn deze onderstaande vier helaas even alle black movies die bekend zijn gemaakt. Zodra de rest gepubliceerd wordt, vullen wij het onderstaande lijstje weer voor jullie aan. Zodat je weer heerlijk kan genieten van een avondje Netflix & Chill. Of Netflix & Pizza. Jouw keuze!

Skin – zondag 28 juni

Hij stond nog niet op ons lijstje van juni, maar in deze documentaire gaat de Nigeriaanse actrice Beverly Naya opzoek naar het effect van colorisme in haar thuisland.


https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Sugar Rush – vrijdag 3 juli

Nadat drie zusters een enorm geldbedrag ontdekt hebben besluiten ze het geld voor zichzelf te gebruiken. Dat is totdat de maffia en de autoriteiten naar het geldbedrag komen zoeken.

Fatal Affair – donderdag 16 juli

Een advocate raakt verstrikt in een sinister kat-en-muisspel als een drankje met een oude vriend escaleert in een obsessie die iedereen van wie ze houdt in gevaar brengt (filmvandaag).

Seriously Single – vrijdag 31 juli

Ondanks dat ze wordt aangemoedigd om van haar vrijgezelle bestaan te genieten, blijft een commitment-craving sociale media expert haar ex geliefde stalken.

Dit zijn de black movies, series en docu’s waarvan tot nu toe bekend is dat zij in juli 2020 op de Nederlandse Netflix verschijnen. Houdt onze website in de gaten voor een update!

Deze artikelen over entertainment vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: