netflix oktober

Deze Black series en movies verschijnen in oktober op Netflix

Je favoriete lijst is terug van weggeweest, want vanaf nu vertellen we je weer elke maand welke Black series en movies op de Nederlandse Netflix verschijnen. Deze keer al het nieuws van Netflix voor oktober. We weten hoe belangrijk representatie is, daarom genieten we extra van de dingen waarin wij onszelf kunnen herkennen. Dit zijn ze!

Van romantiek tot spanning, de titels van deze maand hebben het allemaal. Van oude favoriet Lupin tot de nieuwkomer, Everything Now. Je kunt wel begrijpen dat we ontzettend veel zin hebben om ze allemaal te bekijken. In dit lijstje vind je de titels die tot nu toe bekend zijn. Als er meer gepubliceerd wordt, vullen wij het onderstaande lijstje weer voor jullie aan. Zodat je weer heerlijk kan genieten van een avondje Netflix & Chill.

Ps. Ook Norbit staat op de lijst van nieuwe films op Netflix. Maar anno 2023 kan fatshaming en colorism echt niet meer, dus hebben wij ervoor gekozen om de film niet uit te lichten.

De series en films nieuw in oktober op Netflix

netflix oktober
Lupin (seizoen 3)

Geïnspireerd door de avonturen van Arsène Lupin probeert de galante dief Assane Diop zijn vader te wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan. (bron: netflix).

Everything now

Na maanden herstellen van een eetstoornis bedenkt de zestienjarige Mia een bucketlist vol typische tienerervaringen om haar verloren tijd in te halen. (bron: netflix).

netflix oktober
Ìjọ̀gbọ̀n

Vier tieners uit een plattelandsdorpje in het zuidwesten van Nigeria stuiten op een buidel met ongeslepen diamanten – en al snel zijn ook anderen op zoek naar de buit. (bron: netflix).

Stay tuned! Volgende maand verschijnt er weer een lijstje zoals deze met alle black movies en series die in november op Netflix verschijnen.

Beeld: Netflix

Meer lezen?

Blog at WordPress.com.

%d