Deze Black series en movies verschijnen in november op Netflix

Welkom bij weer een nieuwe lijst met Black series en movies die deze maand op de Nederlandse Netflix verschijnen. Met deze keer al het nieuws van Netflix voor november. We weten hoe belangrijk representatie is, daarom genieten we extra van de dingen waarin wij onszelf kunnen herkennen. Dit zijn ze!

Voor deze maand een honorable mention voor de kerstfilm Best. Christmas. Ever!, met daarin een grote rol voor zangeres Brandy. Ook zijn er voor november veel nieuwe documentaires aangekondigd. Je kunt wel begrijpen dat we ontzettend veel zin hebben om ze allemaal te bekijken. In dit lijstje vind je de titels die tot nu toe bekend zijn. Als er meer gepubliceerd wordt, vullen wij het onderstaande lijstje weer voor jullie aan. Zodat je weer heerlijk kan genieten van een avondje Netflix & Chill.

De series en films nieuw in november op Netflix

netflix november
Guess Who

Simon Green is een ambitieuze jonge zakenman die op het punt staat kennis te maken met de ouders van zijn vriendin Theresa. Haar vader is echter bepaald niet onder de indruk van zijn witte schoonzoon en bovendien gaat er voor Simon van alles mis tijdens het bezoek. (bron: filmvandaag.nl).

The Queenstown Kings

Na de dood van zijn vader keert een voetbalster terug naar het landelijke Queenstown waar hij probeert een band op te bouwen met zijn zoon, een veelbelovende speler met grote dromen.(bron: netflix).

netflix november
Big George Foreman

Het leven van George Foreman, van wereldkampioen zwaargewicht tot predikant. Wanneer zijn familie kampt met financiële problemen, stapt hij terug in de ring en wordt hij de oudste zwaargewicht kampioen in de geschiedenis. (bron: Pathe).

Stamped from the Beginning

Deze documentaire naar de bekroonde bestseller gebruikt innovatieve animaties en inzichten van experts om de geschiedenis van racistische ideeën in Amerika te onderzoeken (bron: netflix).

netflix november
High on the Hog: How African American Cuisine Transformed America

Zwart eten is Amerikaans eten. In deze docuserie onderzoekt chef-kok en auteur Stephen Satterfield de heerlijke en ontroerende thema’s van Afrika tot aan Texas. (bron: netflix).

Stay tuned! Volgende maand verschijnt er weer een lijstje zoals deze met alle black movies en series die in december op Netflix verschijnen.

Beeld: Netflix

Meer lezen?

Blog at WordPress.com.

%d