Dit zijn de black movies en series die in november op Netflix komen

Wij zijn er weer met een Netflix lijst. Deze keer van alle nieuwe black movies en series die in november op Netflix verschijnen. Je ontdekt de black movies en series hieronder. De lijst wordt waarschijnlijk nog langer, want Netflix onthuld nooit alle films en series in één keer.

Ook deze keer hebben wij weer films met maar één zwarte hoofdrolspeler toegevoegd. Wij weten dat het natuurlijk niet officieel black movies zijn. Maar het zijn en blijven wel hele leuke films! Zodra de rest gepubliceerd wordt, vullen wij het onderstaande lijstje weer voor jullie aan. Zodat je weer heerlijk kan genieten van een avondje Netflix & Chill. Of Netflix & Pizza. Jouw keuze!

Citation (6 november)

Een intelligente student in Nigeria neemt het academische instituut over wanneer ze melding maakt van de aanranding door een populaire professor. Gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen. Via filmvandaag.

Almost Christmas (11 november)

Walter wilt dolgraag zien dat z’n familie het voor de verandering een keer gezellig houdt tijdens de feestdagen. Als het iedereen lukt om vijf dagen met elkaar op te trekken zonder elkaar te vermoorden, is er sprake van een waar kerstwonder. Via filmvandaag.

La Vita Davanti A Sé (13 november)

Madame Rosa (Sophia Loren) ontfermt zich over een Senegalese jongen die net als haar gebukt gaat onder een traumatisch verleden. Madame Rosa is een overlevende van de Holocaust en runt nu een opvang voor kinderen die nergens anders terecht kunnen. Maar Momo (Ibrahima Gueye), vindt het lastig om zich aan te passen aan het ongebruikelijke huishouden. Dat zorgt voor de nodige conflicten, maar langzaam groeien de twee eenlingen steeds meer naar elkaar toe. Via filmvandaag.

Jingle Jangle: a Christmas Journey (13 november)

Een denkbeeldige wereld komt tot leven in een vakantieverhaal van een excentrieke speelgoedmaker, zijn avontuurlijke kleindochter, en een magische uitvinding die de kracht heeft om hun leven voor altijd te veranderen. Via filmvandaag.

Voices of Fire (20 november)

De oom van Pharrell Williams, bisschop Ezekiel Williams, gaat samen met de leiders van het gospelkoor de straat op, op zoek naar nieuw onontdekt talent. Ze geloven in het idee dat diverse achtergrondverhalen het collectieve gospelgeluid meer betekenis geven. Leeftijd of huidskleur doen er allemaal niet toe. Via filmvandaag.

Stay tuned! Volgende maand verschijnt er weer een lijstje zoals deze met alle black movies en series die in december op Netflix verschijnen.

Photo: ANTONY PLATT/NETFLIX ©

Lees ook:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: