locked & loose 2023

Weekend tip: curls, coils & culture bij Locked & Loose 2023

Nog geen plannen voor aankomend weekend? We got you! In Rotterdam vindt op zondag 10 september namelijk het grootste natural hair event van Nederland plaats: Locked & Loose 2023 van The Natural Hair Club Nederland.

Na vijf jaar zijn ze weer terug en dit keer in het hart van Rotterdam! Zo vieren ze de pracht van natuurlijk haar in al zijn vormen en maten. En kun je deelnemen aan de verschillende activiteiten, waarbij je ontdekt hoe je de kracht van jouw natuurlijke haar kunt omarmen.

Activiteiten tijdens Locked & Loose 2023

Tijdens Locked & Loose is er een programma voor jong en oud. Zo verzorgen Sabrina Starke en Deborah Babel de workshop Hair Healing. Samen gaan jullie in gesprek over jouw relatie met natural hair/kroeshaar. En wordt je gestimuleerd oom je haar te omarmen, maar ook om jezelf te omarmen. Naast deze bijzondere workshop verzorgt ook Yema de workshop ‘Afrikaanse Hoofdmassage’. Tijdens deze activiteit worden de technieken aangeleerd en leer je ze gelijk in de praktijk uitvoeren. Voor de tieners is er de ‘Love Your Hair’ workshop, waarin zij onderwezen worden in de verzorging van hun haar.

Te leuk om te missen

Locked & Loose 2023 is echt te leuk om te missen! De connecties en het gevoel van saamhorigheid maken het een ervaring om nooit meer te vergeten. Wil je er ook graag bij zijn, of gewoon wat meer over het evenement weten? Neem dan een kijkje op de website van Locked & Loose.

Locked & Loose | Zondag 10 september 2023 van 12u – 19u | WTC Rotterdam

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door The Natural Hair Club NL (@thenaturalhairclubnl)

Meer lezen?

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: