,

Dit event wil je niet missen! Naturals in the City Rotterdam

Naturals in the City is terug van weggeweest! En zal op 20 juli plaatsvinden in Theater Zuidplein in Rotterdam. Tijdens het evenement, georganiseerd door The Natural Hair Club Nederland (NHC NL), zal ons natural hair centraal staan en gevierd worden. Een evenement dat je niet wilt missen.

Dit mag je verwachten van Naturals in the City Rotterdam

Zoals bij alle eerdere edities van Naturals in the City begint de dag met een workshop. Tijdens deze editie wordt de workshop “Healthy Hair & Nutritions” verzorgd door Cheryl Powel. Zij zal onder ander tips geven voor het verzorgen van je haar.
 
Daarna vindt er een talkshow plaats: de NHC Talks. Een nieuw onderdeel van het evenement! Het onderwerp ‘Speak Your Mind’ zal centraal staan en wij zijn ontzettend benieuwd. Na afloop is er tijdens de NHC Lounge ruimte om te kletsen onder het genot van good music en cocktails. Het belooft dus een goed gevulde, en vooral gezellige avond te worden.
 

Iedereen is welkom

Tijdens Naturals in the City Rotterdam is iedereen welkom, ook transitioners en mensen die geïnteresseerd zijn in natural hair. Dat is dan ook precies waar The Natural Hair Club Nederland voor staat. De NHC, die begon als een Facebook-groep, zal dit jaar haar negende verjaardag vieren. Met hun inmiddels 38.000 leden, helpen ze dagelijks naturals met tips en tricks, en vormen zij een hechte community op Facebook en daarbuiten.
 
“Iedereen is welkom, het is altijd leuk om leden uit onze online community te ontmoeten.” Zowel de mannen als de vrouwen zijn welkom, en neem vooral je vrienden mee!”, vertelt de oprichtster Sharon Lang.
 
Naturals in the City vindt plaats op 20 juli 2019, van 18:00-22:30 in Theater Zuidplein te Rotterdam. En kost €15 per persoon, dit is inclusief goodiebag. Meer over het event vind je hier. Wil jij gelijk je kaartje bestellen? Dan doe je dat hier.

Verder lezen?


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: