melanin-market

Dit is alles wat wij weten over de komende Melanin Market

Een indoor markt voor ons en door ons, komt in Nederland helaas niet vaak genoeg voor. Gelukkig is het aantal ‘melanin’ markten de afgelopen jaren wel gestegen, en één daarvan is de aankomende Melanin Market in Rotterdam. Het beloofd wat moois te worden.

De Melanin Market wordt op zaterdag 29 juni georganiseerd door Claudine van Blush & Colours. De markt zal niet alleen gevuld zijn met de leukste kraampjes maar ook met eten, entertainment, activiteiten voor de kinderen en grote prijzen. Een leuk dagje uit voor het hele gezin dus! Tijdens de Melanin Market kan je rekenen op de producten van onder andere Jewelzforjewelz, Curlmania, Moekie’s Melanin Care en vele anderen.

Een actieve Melanin Market

Wat de Melanin Market zo speciaal maakt is dat ook de ondernemers die op het event staan een prijs kunnen winnen, de ‘People Choice Award’. De ‘People Choice Award’ gaat naar de, door de bezoekers verkozen, beste ondernemer. Wat de prijs inhoudt, blijft nog even geheim.

Het entertainment van de dag wordt verzorgd door Lucinda Malbons (Spoken Word Artist) en Shiningbright (een modeshow voor kinderen).
Over de markt, zegt organisator Claudine: “Kom gezellig meedoen op 29 juni, er is voor een ieder wat leuks. Er is een dagprogramma om niet te missen, er zijn unieke marktkraampjes en fantastische optreden. En niet te missen, good food!”

Blush & Colours – Wedding, Party en Eventplanner

Organisator, Claudine, richtte bijna twee jaar geleden Blush & Colours, als wedding, party en eventplanner op. Het bedrijf waarmee ze naast evenementen ook bruiloften en feesten organiseert. De markt is niet het laatste wat wij van Claudine zullen zien, ze zal namelijk ook op Kwakoe staan, en een bustour organiseren voor het Suriname Day Event tijdens het Nottinghill Carnaval in Londen.

De Melanin Market vindt plaats op 29 juni, van 13:00 tot 21:00uur in Delfshaven. Toegang voor de Market is €4,50 per persoon of €6 als je met je bestie gaat. De tickets voor het event, koop je hier.

Enthousiast geworden over de Melanin Market? Deel het dan met je vrienden… Be there or be square!

Dit vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: