eerste-event-wetalkbeautynl

Leer jouw haar beter kennen tijdens het eerste event van WeTalkBeautyNL

Op zaterdag 30 maart organiseren Kimberley en Tesely, van WeTalkBeautyNL, hun eerste event. Tijdens het ‘Get To Know Your Hair Best’ event zullen zij samen de basics van natural hair verzorging bespreken. Het goedgevulde event bestaat onder andere uit een high tea, een workshop, meerdere winacties en een bezoek van gastspreker Cheryl (@Cherrush).

Wij spraken de meiden over hun eigen hair journey, het event en wat voor evenementen wij in de toekomst nog meer van WeTalkBeautyNL kunnen verwachten. Nieuwsgierig naar meer? Lees dan snel verder!

Get To Know Your Hair Best

Het ‘Get To Know Your Hair Best’ event is speciaal voor vrouwen en mannen die de kennis over hun haarverzorging willen vergroten. Kimberley en Tesely zullen je dan ook meenemen naar de basis van je haarverzorging en je duidelijke tips & tricks geven, waarmee je na het event meteen aan de slag kan. Over de reden voor het organiseren van ‘Get To Know Your Hair Best’ zeggen ze: “Het is omdat wij zelf heel erg behoefte hadden aan zulke events, aan contacten met andere meiden die net als ons zijn.” De meiden hebben er dan ook bewust voor gekozen om het event in Breda te organiseren. De meeste events worden in de grote steden gegeven, waardoor de naturalista’s in de kleinere steden al snel vergeten worden.

Hun eigen hair journey

Tesely (23) heeft altijd van haar haren gehouden, en verzorgde het heel goed. Toen ze naar de middelbare school ging veranderde het beeld dat ze van haar haren had helaas. “Ik voelde mij genoodzaakt om mijn haar te relaxen, zodat ik paste binnen het plaatje van de andere leerlingen op school.” Een reis naar Curaçao was wat Tesely nodig had om weer natural te gaan, ze heeft daar op Curaçao haar big chop gedaan, “ik begon eindelijk weer van mijn haar te houden”.

De hair journey van Kimberley (25) begon al een stuk eerder. Omdat Kimberley’s haar behoorlijk dik was, had haar moeder moeite met het onderhouden van haar haren. Om het makkelijker te maken heeft ook Kimberley haar haren gerelaxed. “Ik heb dat toen echt jaren gedaan. Ik heb gerelaxed, ik heb curly gehad. En met curly ging het eigenlijk mis.” Uit nieuwsgierigheid naar haar eigen haar heeft Kimberley uiteindelijk de big chop gedaan, “inmiddels zijn wij alweer zes jaar verder”.

Leren over haar

Zowel Tesely als Kimberley zullen tijdens ‘Get To Know Your Hair Best’ meer over hun eigen hair journey vertellen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor de aanwezigen om hun verhaal te doen. De meiden hebben het event namelijk bewust intiem gehouden, zodat er ruimte is voor vragen en verhalen. Tijdens het event zal er ook een gastspreker zijn: Cheryl (@cherrrush). Zij zal vertellen hoe haar gezondheid (bloedarmoede) invloed heeft op haar haarverzorging. Tesely en Kimberley willen daarmee de deelnemers van het event meegeven dat niet alleen de haarproducten die je gebruikt invloed hebben op je haar, maar dat ook je gezondheid invloed heeft op je haar. De platinum sponsor van het event zal het haarmerk As I Am zijn.

Naast het ‘Get To Know Your Hair Best’ event kunnen wij in de toekomst nog andere evenementen van de twee nichten verwachten, dit zal gebeuren onder de naam WeTalkBeautyNL. “De evenementen zullen beauty-gerelateerd zijn. En niet alleen uiterlijke beauty, maar ook het innerlijk.”

‘Get To Know Your Hair Best’ vindt plaats op 30 maart van 11:30 tot 16:00 in Breda.

wet

Wil jij meer weten over de basis van jouw haarverzorging en daarom ook dit event absoluut niet missen? Koop dan vandaag nog je kaartje hier.

Dit vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: