,
haircare brands celebs

Natural haircare brands van celebs & waar te shoppen

We love healthy curls & coils! En samen met ons een groot deel van onze favoriete celebs. Zo zijn er meerdere Afro-Amerikaanse bekendheden die hun eigen haircare brands zijn begonnen, van Tracee’s Pattern tot Issa’s Sienna Naturals. Dit zijn onze favoriete haircare brands van celebs.

De juiste haarproducten zijn essentieel voor gezonde krullen en coils. Van lekker ruikende conditioners tot vette haarboters, ons haar heeft meerdere producten nodig om gezond te kunnen groeien. Gelukkig weten de onderstaande celebs en hun teams daar alles van. Daarom formuleerden ze de beste producten voor hun eigen natural haircare brands, die nu op meerdere plekken te koop zijn. Wij gingen speciaal voor je op zoek naar de beste brands en waar de producten te koop zijn, zodat je dat zelf niet meer hoeft te doen.

5x natural haircare brands van celebs

1. Sienna Naturals

Sienna Naturals is in 2012 opgericht door Hannah Diop, de schoonzus van Issa Rae, die zich later als co-founder bij het bedrijf aansloot. Samen creëren ze haarproducten voor natuurlijk haar, zonder gevaarlijke chemicaliën die gezondheid van onze haar en hoofdhuid aan kunnen tasten. Wil je de producten van Sienna Naturals ook in Nederland uitproberen, dan kun je ze het beste bestellen via Revolve, met gratis verzending vanaf €80,-.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Sienna Naturals by Issa Rae + Hannah Diop (@siennanaturals)

2. Pattern

Mede dankzij de mooie gele verpakking is Pattern uitgegroeid tot één van de bekendste natural haircare brands van celebs. Opgericht door Tracee Ellis Ross, vertrouwen we erop dat het merk ons net zo een gezonde haardos als die van de actrice bezorgd. Het merk is black-owned en richt zich op de mensen met krullen en coils. Wil je de producten van Pattern ook in Nederland uitproberen, dan kun je ze het beste bestellen via de Nederlandse Lookfantastic, met gratis verzending vanaf €40,-.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door PATTERN (@patternbeauty)

3. Inala

La La Anthony, iedereens bestie, is de oprichter van haircare brand Inala. Alhoewel Inala zich niet alleen op krullen en coils richt, zijn de producten een fijne toevoeging aan je haarverzorgingsroutine. Zo ontwikkelde La La ooit een rijstwater formule omdat ze last had van haaruitval. En die formulie is nog steeds ontzettend populair onder haar klanten. Wil je de producten van Inala ook in Nederland uitproberen, dan kun je ze het beste bestellen via Amazon.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door INALA®️ (@inala)

4. TPH by Taraji

TPH by Taraji is één van de meest recente natural haircare brands van celebs. Het merk werd opgericht voor actrice Taraji P. Henson met als doel goede haarverzoring en bescherming toegankelijk te maken voor alle haartypes. Mede dankzij haar eigen ervaring met slechte kappers en haarverzorging in de entertainmentindustrie, ontwikkelt Taraji samen met haar team de beste haarproducten. Wil je de producten van TPH by Taraji ook in Nederland uitproberen, dan kun je ze het beste bestellen via Amazon.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door TPH by TARAJI (@tphbytaraji)

5. 4u by Tia

4U by Tia is het haircare merk van actrice Tia Mowry en richt zich op iedereen met krullen en coils. Zelf zijn we helemaal weg van de look van de haarproducten. Dat hebben Tia en haar team echt heel leuk gedaan. Helaas zijn de producten van 4U by Tia nog niet buiten Amerika verkrijgbaar, maar als wij hun website mogen geloven is dat binnenkort wel het geval!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door 4U By Tia (@4ubytia)

Meer lezen?

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: