,
natural hair producten kopen

Bij deze webshops kun je natural hair producten kopen

Voor je haarproducten kun je natuurlijk even naar de toko fietsen. Maar als er geen toko in de buurt is, is een webshop een aangename uitkomst. Daarom hebben wij speciaal voor jou onze favoriete webshops op een rij gezet. Bij deze webshops kan je natural hair producten kopen. Scroll snel verder!

Al zolang ik mij kan herinneren moest ik even reizen om aan mijn haarproducten te komen. En dat terwijl ik in onze hoofdstad woon. Als je niet in de randstad woont, zal die reisafstand naar de dichtstbijzijnde toko een stuk langer zijn. Gelukkig is daar het internet. Lange tijd was er weinig keuze, maar inmiddels zijn er tientallen webshops waar je natural hair producten kunt kopen. Zo heb je binnen een paar klikken jouw favoriete haar producten gevonden.

Dit artikel werd voor het eerst in 2021 gepubliceerd. Hij is bijgewerkt op 30-6-2023.

Hier kun je natural hair producten kopen:

1. Curlmania

Bij CurlMania kun je terecht voor uiteenlopende natural hair merken voor gezonde en mooie krullen en kroeshaar. Kijk op Curlmania.nl.

2. Curly Girl Friendly

Curly Girl Friendly verkoopt alleen producten die binnen de curly girl methode passen. Ook producten zijn hun vrij van gevaarlijke stoffen. Kijk op curlygirlfriendly.nl.

3. Heirloom Hair

Heirloom Hair verkoopt verschillende producten voor kroes- en krullend haar, en dat tegen een betaalbare prijs. Kijk voor meer op Heirloomhair.com.

4. My Hair Shop

Ook My Hair Shop heeft een ontzettend groot assortiment. Je kunt er vrijwel alles vinden. Kijk op myhairshop.nl.

5. 123 Hair

Net als de twee bovenstaande webshops heeft 123 een uitgebreid assortiment en een fysieke winkel. Kijk voor meer op 123hair.nl.

6. Me Gorgeous

Ook Me Gorgeous is een uitgebreide webshop waar je natural hair producten kunt kopen. Kijk voor meer op megorgeous.nl.

Beeld: El gringo

Meer lezen?

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: