,
protective hairstyles zomer

De 3 protective hairstyles van deze zomer

Summer 2023 is eindelijk hier! Tijd voor de leukste festivals, verre vakanties en voor sommigen helaas de lange, hete dagen op kantoor. Maar wat je deze zomer ook gaat doen: het is belangrijk om goed voor je haar te zorgen. Deze drie protective hairstyles maken dat deze zomer gelukkig een stuk makkelijker.

Waarom we kiezen voor protective hairstyles in de zomer? Omdat ze er ten eerste supermooi zijn, maar ook omdat het heel handig is. Ze beschermen ons haar tegen de droge, hete lucht die er in de zomer is. Daarnaast hebben we dankzij de protective hairstyles meer tijd over voor onze best summer yet.

Dit artikel werd voor het eerst in 2019 gepubliceerd. Hij is bijgewerkt op 30-6-2023.

Onze favoriete protective styles voor summer 2023:

Boxbraids

Boxbraids zijn de go-to beschermende haarstijl. Ze worden al jarenlang gedragen en raken waarschijnlijk nooit uit de mode. De vlechten zijn er in verschillende grote en maten, waardoor ze geschikt zijn voor iedereen en elke gelegenheid. Who said that boxbraids can’t be professional. Gelukkig zijn boxbraids makkelijk te installeren en gaan als je ze goed verzorgd zeker anderhalve maand mee.

Goddess Braids

De Goddess Braids zijn de nieuwste rage. Het is een nonchalante en zomerse look en perfect voor op iedere girls trip. De Goddess Braids blijven het langst goed als je ze met human hair invlecht. En we raden aan om voor de eerste keer langs een professional te gaan.

Wigs

En dan hebben we het natuurlijk niet over saaie zwarte pruiken. Nah girl, we hebben het over blonde, blauwe, paarse pruiken. Afro pruiken, korte pruiken en alles ertussen in. De pruiken zijn de perfecte protective style, je kunt ze namelijk zo vaak verwisselen als je zelf wilt. Blijf natuurlijk wel goed voor je haar onder de pruiken zorgen en laat op een superhete dag je pruik gewoon lekker thuis.

Beeld: nappy

Meer lezen?

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: