,
zomerjurken

De kleurrijke zomerjurken waarin je ons deze healed girl summer vinden kunt

Zusss! Met deze hogere temperaturen loop ik af en toe rond met het idee dat het al zomer is. En omdat ik mij er van bewust ben dat dit heerlijke weer morgen over kan zijn, ga ik er extra van genieten. En dat doe ik het liefst in mooi jurken. Benieuwd naar de kleurrijke zomerjurken die wij bij Melaninfinity Magazine de hele healed girl summer dragen? Scroll dan snel verder!

We zijn ouder en wijzer, en letten daarom niet alleen op hoe onze kleurrijke zomerjurken eruit zien, maar ook op de stoffen en de kwaliteit. In de zomer kiezen we vooral voor linnen en katoen, want al dat zweet kan een leuke date al snel verpesten. Maar… als het echt een hele leuke jurk is, kan wat gerecyclede polyester ook geen kwaad ;). Bovendien staat kleur heel mooi bij onze melanin skin, dus gaan we deze zomer alle kleuren van de regenboog af!

Dit zijn volgens ons de allermooiste kleurrijke zomerjurken!

kleurrijke zomerjurken

1

Mango jurk – € 49,99

kleurrijke zomerjurken

2

Mango Cocktailjurk – € 59,99

3

maje jurk – € 295,00

kleurrijke zomerjurken

4

Faithfull the brand jurk – € 230,00

5

Faithfull the brand jurk – € 190,00

Meer content zoals deze kleurrijke zomerjurken zien?

Na meer dan een jaar offline is Melaninfinity Magazine terug! Wij zijn er hartstikke blij mee en wij hopen jullie ook! Nieuwe content komt eraan. Het vergt wat tijd en van jou even wat geduld.


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: