,
populaire-last-minute-vakantiebestemmingen

Last minute boeken? Dit zijn 5 ontzettend populaire vakantiebestemmingen

Misschien heb je jouw vakantiebestemming al in de zomer van 2017 bedacht, of misschien ga je nu pas op zoek naar een leuke last minute vakantie. Geen stress, wij hebben 5 populaire last minute vakantiebestemmingen voor jullie op een rijtje gezet! Lees snel verder!

1. Marrakesh, Marokko

Marrakesh is de laatste paar jaar uitgegroeid tot een ontzettend populaire vakantiebestemming. Het is mooie, kleurrijke en groene stad, met ontzettend veel bezienswaardigheden. Er is genoeg te bekijken, maar er zijn ook genoeg plekken waar je volledig tot rust kan komen.

2. Santorini, Griekenland

Santorini is een Grieks eiland dat bekent staat om haar mooie architectuur. De witte huizen en, in Oia, de blauwe koepels. Er wordt ook gezegd dat de zonsondergang daar de mooiste ter wereld is. Santorini is zeker een aanrader als je van de schoonheid van het water, de rotsen en de huizen kunt genieten.

3. Parijs, Frankrijk

Parijs is de Franse hoofdstad, en het thuis van de wereldberoemde Eiffeltoren. Omdat Parijs hier praktisch om de hoek ligt, is dit een handige budget optie. In Parijs kan je genieten van de vele bezienswaardigheden, het lekker eten en de Franse sfeer.

4. Bali, Indonesië

Bali is een Indonesisch eiland dat vooral in trek is bij backpackers en mensen die opzoek zijn naar zichzelf. Vanwege de vele tempels, rijstvelden en vulkanen, en de grote hoeveelheid natuur is het eiland een soort oase. Niets herinnert je daar nog aan thuis.

5. De Malediven

De eilandengroep, de Malediven, ligt dichtbij India. De Malediven is een populaire bestemming voor pasgetrouwde stellen op huwelijksreis, maar ook voor mensen die volledig tot rust willen komen. De toeristeneilanden hebben namelijk alles, witte stranden, blauwe zee en veel palmbomen. Een echte aanrader dus!
 
Welke van de populaire last minute vakantiebestemmingen spreekt jullie aan?

Dit vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: