the-natural-nation

Goed nieuws! The Natural Nation opent een tweede hairsalon in Amsterdam

Super goed nieuws voor alle Amsterdamse naturalista’s! Kapper Anoeska Schmidt, eigenaresse van The Natural Nation, opent een tweede natural hair salon in de Spaarndammerbuurt in Amsterdam. En dat allemaal ondanks de wereldwijde crisis die ook in de kappersindustrie voor veel onrust heeft gezorgd.

Doorgroeien tijdens de lockdown

Al 10 jaar is The Natural Nation the one-stop-shop voor mensen met kroes-, krullend- en gelocked haar. Het is een plek waar persoonlijke aandacht, kennisoverdracht en het verwijderen van stigma’s over black hair voorop staat. Naast de kapperszaak en barbershop heeft de salon ook een shop waar producten van black owned businesses verkocht worden. Anoeska en haar team dragen graag bij aan de groei van zwarte ondernemers.

Tijdens de lockdown werd er van alles stopgezet, maar ondertussen bleef een ieders haar gewoon doorgroeien. Als één van de meest gewilde natural hair kappers in Amsterdam, groeide The Natural Nation ook gewoon door. “Zware tijden geven mij extra fuel. De vraag naar deskundigheid over natuurlijk haar staat niet ineens stil.”, aldus Anoeska Schmidt. Klanten konden niet wachten tot de salon weer open ging.

10-jarig bestaan

Het wachten werd beloond. Op zaterdag 10 oktober 2020 wordt de opening van een tweede salon gevierd in de Spaarndammerbuurt in Amsterdam. Dubbel feest, want op deze dag vieren zij ook het 10-jarige bestaan van de salon. Het uitbreiden naar een tweede salon wil onder andere zeggen dat er een groter team van haarstylisten en barbers beschikbaar is, maar ook dat er nog meer ruimte is om de maatregelen m.b.t corona na te leven.

Om samen stil te staan bij deze enorme mijlpaal, wordt er op 10 oktober een feestelijke parade gehouden in de Spaarndammerbuurt. Hierbij zijn buurtbewoners en klanten uitgenodigd om mee te lopen. Ook zal er een haarshow gegeven worden waar de kapsels van de modellen centraal staan. De parade wordt afgesloten met een exclusieve VIP afterparty.

Foto: Jurgen Wijnruit / Anoeska Schmidt

Lees ook:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: