,
headwrap-brand-wrapbae

Ontmoet Melissa, de vrouw achter headwrap brand WrapBae

Ik ontmoete Melissa al een tijd geleden. Tijdens een koffie en een bagel bij de Bagels & Beans in Amsterdam vertelde ze mij dat ze van plan was om ondernemer te worden. Op dat moment had ze nog een aantal vragen over waar te beginnen en hoe dan verder. Nu driekwart jaar later is Melissa de trotse eigenaresse van WrapBae, een brand die voor iedereen een headwrap verkoopt. Wij stelden haar vragen over wie zij is, over WrapBae en haar visie achter het merk.

Hoe zou jij jezelf omschrijven in twéé zinnen?

Ik zou mezelf omschrijven als een persoon die altijd positief in het leven staat. En ben een go-getter, als ik iets wil dan ga ik ervoor.

“Ik zag het woord Wrap en Bae en dacht DIT WORDT HET: WRAPBAE!!”

Hoe ben je op de naam WrapBae gekomen?

Toen ik besloot een webshop te openen voor headwraps had in eerst de naam Afrique Fabric bedacht. Naar mate de lancering van de webshop dichterbij kwam. Voelde in de naam Afrique Fabric niet meer. Ik vond die naam maar niks en vooral niet catchy.
Ik pakte een stuk pen en papier en schreef de woorden headwrap en wrap op. Ik schreef toen woorden op die bij mij opkwamen als ik aan een headwrap denk, welk gevoel geeft het dragen van het een headwrap en welke koosnaampjes veel worden gebruikt ect.

Ik vond het vooral belangrijk dat het woord headwrap of wrap in de nieuwe naam zou voorkomen. Zodat men aan de naam weet welk product ik verkoop. Ik zag het woord Wrap en Bae en dacht DIT WORDT HET: WRAPBAE!!

Hoe ben je op het idee gekomen om headwraps te verkopen?

Ik draag zelf vaak headwraps, LOVE IT! Ik wil mensen inspireren om ook een headwrap te dragen. Of mensen die een headwrap dragen, om dat blijven te dragen. Ik wou altijd een eigen business en het verkopen van headwraps is echt een product dat bij mij past. Soms twijfelen mensen die nog nooit een headwrap hebben gedragen, en ik hoop dat ik door WrapBae mensen kan inspireren om een headwrap te dragen. Be a stunning WrapBae!

Welke headwrap draag je het liefst?

Moeilijk om te kiezen uhmmm. De headwrap Mya van de collectie is dan op dit moment mijn favoriet. Mijn favoriete stijl is de bun. Super makkelijk te binden.

headwrap-brand-wrapbae

De modellen van WrapBae en je doelgroep is best divers, waarom?

Ik heb gekozen voor verschillende type modellen om te laten zien dat iedereen een headwrap kan dragen, als je dat wil.

Waarom is WrapBae het merk to buy from?

WrapBae is het merk omdat, er voor een leuke prijs headwraps te kopen zijn en er zijn verschillende prints verkrijgbaar zijn. Voor iedereen is er iets leuks te vinden. WrapBae is daarom het adres om een leuke headwrap te scoren!

Elke headwrap van brand Wrapbae is van 100% katoen, afmeting 150 cm bij 53 cm en nu verkrijgbaar voor maar €10 excl. verzendkosten.

Dit vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: