hbo insecure netflix

Lekker bingen: HBO Insecure seizoenen op Netflix

Vanaf dinsdag 1 augustus staat onze telefoon op do not disturb, want vanaf dan staan er meerdere seizoenen van HBO Insecure op de Nederlandse Netflix. Afgelopen maand was Amerika al aan de buurt en nu kunnen we eindelijk mee-genieten van de hitserie van Issa Rae en Larry Wilmore. Meer weten over wat je kunt verwachten? Lees dan snel verder!

HBO Insecure kwam in 2016 uit als vervolg op de Awkward Black Girl webseries van co-creator Issa Rae. De serie volgt twee beste vriendinnen, Issa (Issa Rae) en Molly (Yvonne Orji), die zichzelf ontplooien door middel van gekke, mooie en ontroerende gebeurtenissen. De ervaring van de Zwarte vrouw wordt herkenbaar en eigenzinnig neergezet, waardoor de serie de Black female experiences op tv voorgoed veranderd heeft. Geen wonder dat Insecure inmiddels al 14 Emmy-nominaties in de pocket heeft. En een Emmy heeft gewonnen voor ‘Outstanding Single-Camera Picture Editing For A Comedy Series’.

In het eerste seizoen van Insecure leer je Issa en Molly beter kennen. En wordt je verliefd op de karakters en de verhaallijn. Naast Issa Rae en Yvonne Orji hebben ook Jay Ellis, Natasha Rothwell en Amanda Seales een terugkerende rol. Helaas kun je maar vijf seizoenen bingen, want op 26 december 2021 verscheen de laatste aflevering op HBO. De succesvolle serie is een echte must-watch en is lang niet alleen een leuke comedy. HBO Insecure op Netflix bevat ook wijze lessen die bijdragen aan je zelfkennis en zelfontplooiing. Wij zeggen doen!

HBO Insecure bekijk je vanaf dinsdag 1 augustus op de Nederlandse Netflix of op HBO zelf natuurlijk!

Beeld: HBO – Insecure

Meer lezen?

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: