,
black-female-friends

Onze favoriete Black Female Friends shows om in 2022 te bingen

Meer Black Female Friends shows in 2022! Wij hopen dat je omgeven bent door good energy en fijne vrienden. Want ook dit jaar kunnen wij niet zonder één of meerdere mensen die onze back hebben! Vriendschappen zijn zo ontzettend belangrijk, vooral als ze je motiveren om je beste zelf te zijn. En wil je dus, net zoals wij dat doen, tussen al dat werken aan je doelen ook met je vriendinnen genieten van een leuke serie op de bank? Dan zij dit onze favoriete Black Female Friends shows om dit jaar te bingen! Enjoy.

Vriendschap is een tijdloos begrip. En alhoewel er mensen zijn die bewust of door het lot geen hechte vriendschappen hebben, is het iets dat bij onze natuur past. Heb jij wel een hechte vriendschap? Hoe leuk is het dan om jezelf en jouw vriendinnen feilloos te herkennen in je favoriete serie? Anno nu hebben wij bovendien genoeg keuze, voor de old school én de new school fans! Benieuwd naar onze leuke aanbevelingen? Scroll dan vooral lekker door.

1. Harlem (2021)

Harlem is een nieuwe tv serie, met in de hoofdrollen Meagan Good, Grace Gealey, Shoniqua Shandai en Jerrie Johnson. De serie volgt het leven van vier vriendinnen die elkaar tijdens hun studie hebben leren kennen. Samen (her)ontdekken zij zichzelf in het grote New York. Met teleurstellingen, overwinningen en alles daar tussen in.

Harlem seizoen 1 is te zien op Amazon Prime.

2. Insecure (2016)

Deze hitserie van Issa Rae is na vijf geweldige seizoenen helaas aan een eind gekomen. De serie volgt best friends Issa (Issa Rae) en Molly (Yvonne Orji) als moderne Zwarte vrouwen. De twee vriendinnen kennen elkaar al sinds hun studie en samen navigeren zij door carrières, relaties en persoonlijke uitdagingen. De serie laat zien hoe belangrijk vriendschappen zijn.

Insecure seizoen 1 t/m 5 is te bekijken op HBO en Ziggo GO.

3. Girlfriends (2000)

Girlfriends is één van de ‘old school’ tv-series die je gezien moet hebben. De serie volgt vier vrouwen Joan (Tracee Ellis Ross), Maya (Golden Brooks), Lynn (Persia White) en Toni (Jill Marie Jones) in hun lief en leed. De serie laat prachtig zien hoe wij elkaar aanvullen door enkel onszelf te zijn. Girlfriends wordt gezien als voorloper van onder andere ‘Harlem’ en ‘Insecure’.

Girlfriends seizoen 1 t/m 8 is momenteel helaas niet op de grote streamingsplatformen te zien.

4. Living Single (1993)

Living Single is ook één van onze persoonlijke favorieten. De serie, met in de hoofdrollen Queen Latifah, Kim Coles. Erika Alexander en Kim Fields, draait om vier vriendinnen en twee vrienden die in Brooklyn, New York wonen. Zes vrienden? Sounds familiar. Samen groeien ze door wijze levenslessen en vooral door elkaar.

Living Single seizoen 1 t/m 5 is te zien op Hulu en Prime Video.

Meer dan alleen de bovenstaande series bingen in 2022?


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: