dear-white-people-header

Vanaf vandaag bekijk je het derde seizoen van Dear White People op Netflix

Wij hopen dat je al een seizoen 1 en 2 marathon hebt gehouden, want vanaf vandaag staat het derde seizoen van Dear White People op Netflix. Het nieuwe seizoen van de populaire serie heeft even op zich laten wachten, maar hier is hij dan. En hij beloofd beter te worden dan de eerste twee seizoenen.


Dear White People

De serie die in 2017 uitkwam, is geïnspireerd op de gelijknamige film, Dear White People, die in 2014 volle zalen trok. Dear White People was één van de eerste black movies, die een podium in de Nederlandse bioscopen kreeg.

De serie volgt het studentenleven van een aantal zwarte studenten aan een Amerikaanse universiteit, en kaart onderwerpen als racisme aan. Mede omdat het niet zo subtiel gedaan wordt, is de serie vooral onder de gekleurde kijkers geliefd. Tijdens Volume I maakten wij kennis met de studenten en hun problemen, en in Volume II zat er al meer diepgang. Over het nieuwe seizoen zeggen de makers van de serie dat het “crazy” wordt.

Volume III op Netflix

Volgens de makers zullen wij Joelle (Ashley Blaine Featherson), Troy (Brandon P. Bell) en Reggie (Marque Richardson) dit seizoen beter leren kennen. De afleveringen zullen zich namelijk nog steeds op het narratief van één persoon richten. Director Simien zegt daarover: “Ik had het idee dat wij nog niet voldoende tijd met deze mensen doorgebracht hadden, nooit niet, dus geef ze dan maar een whole damn episode.”

Ook komen wij er eindelijk achter wat de ‘Order of X’ nou precies inhoudt. “Het geheim ding is iets waarop ik voort wil bouwen, want het is onderdeel van de school. Ik weet niet of ik wil dat het de focus van het nieuwe seizoen is, maar je kan niet zomaar van deze verhaallijn weglopen.”

Wat wij verder allemaal tijdens het nieuwe seizoen zullen zien, blijft nog even spannend. Bekijk de trailer van het derde seizoen hier.

 

 

Het derde seizoen van ‘Dear White People’ zal wereldwijd vanaf vandaag te zien zijn op Netflix.

Verder lezen?


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: