,
a-black-lady-sketch-show

Met deze hack kun jij toch genieten van A Black Lady Sketch Show

Wat zouden wij toch doen zonder alle leuke black movies en series die in Amerika geproduceerd worden. Gelukkig zijn ze steeds vaker en steeds sneller in Nederland te zien dan dat ze vroeger waren. Dus dan komt er eindelijk zo iets als A Black Lady Sketch Show, en denk je yes! Maar of hij in Nederland te zien is? Niet dus!

A Black Lady Sketch Show

The A Black Lady Sketch Show is een comedy show die uitgezonden wordt op de Amerikaanse zender HBO, en ging op 2 augustus van dit jaar in première. De show wordt geschreven en geproduceerd door Robin Thede, bekend van Hot in Cleveland, Chocolate News en haar eigen talkshow, The Rundown with Robin Thede op de Amerikaanse BET. Robin krijgt hulp van Issa Rae, die ook in het productieteam van de comedy show zit.

De vaste cast van A Black Lady Sketch Show bestaat uit Robin Thede, Quinta Brunson, Ashley Nicole Black en Gabrielle Dennis. Naast de vaste cast zijn er ook vele bekende gasten in de comedy sketches te zien. Zo zagen wij Angela Basset, Kelly Rowland en Nicole Byer al langskomen, natuurlijk ook producent Issa Rae zelf.

De leukste ooit!

De sketch show is in onze ogen the best thing since ever! Wij vinden het dan ook ontzettend jammer de afleveringen niet zo makkelijk in Nederland te volgen zijn. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor gevonden. De allerleukste sketches zijn namelijk gewoon op de Facebook en IGTV van de comedy show te zien. Zo kan je toch een beetje meegenieten van de super grappige sketches.

De superleuke sketches van vind je op Facebook en Instagram.

Verder lezen?


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: