,
handbags Black designers

Onze favoriete handbags van Black designers

Een echte handtassen-verzamelaar? Dan wil je de onderstaande tassen aan je eigen collectie toevoegen. Ze zijn niet alleen ontzettend cute, de handbags zijn ook nog eens ontworpen en gemaakt door Black designers.

Eigenlijk heb je nooit genoeg handtassen, want de echte fashionista heeft een andere handtas voor iedere outfit. Helaas is dat niet heel erg duurzaam. Daarom investeren wij het liefst in handbags die door Black designers gemaakt zijn. Zo ondersteunen we de community en hebben we echte statement pieces in onze kast liggen. Merken zoals Brandon Blackwood en Telfar hebben de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen. Maar ook de rest van de onderstaande handtassen van zwarte ontwerpers zijn supermooi.

Bij het kopen van een handtas hoef je niet altijd op de functionaliteit te letten. Heb je toch liever een handtas waar al je spullen in passen, ga dan voor een groter model. Deze handbags zijn wat kleiner, maar perfect voor een avondje uit. Of je eerstvolgende girlstrip. Combineer ze met één van onze favoriete zomerjurken of draag het met kleding van onze favoriete Black female-owned kledingmerken. Hoe je ook ervoor kiest om je nieuwe handtas te dragen, maak het je eigen. Daarom hebben wij vijf superleuke handtassen uitgekozen. Ze zijn kleurrijk, vrouwelijk en lekker uniek.

Let bij het kopen van internationale tassen en kleding altijd op de verzendkosten (die zijn af en toe heel hoog!). En natuurlijk ook de invoerrechten waarvoor je betaald. Bij de meeste sites staat alles goed aangegeven. Is het niet helemaal duidelijk? Stuur ze dan een mail voor meer informatie.

Dit zijn volgens ons de allermooiste handbags van Black designers!

handbags black designers

1

Brandon Blackwood Mini Kendrick Trunk – € 250,00

2

Telfar Circle Bag – $ 708,-

3

AAKS Nowa Bowl – £ 120,-

handbags black designers

4

Anima Iris Ariel Baby Zuri Gold – € 459,54

handbags black designers

5

Jumz The Sims Bead Bag – $ 120,-

Beeld: Beyzaa Yurtkuran

Meer lezen?

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: