,
mowalola-kanye-yeezy-gap

Nigeriaanse designer, Mowalola, gaat met Kanye werken aan Yeezy Gap

Naija for the win! De Nigeriaans-Britse designer Mowalola Ogunlesi wordt de design director van Kanye West zijn nieuw Yeezy Gap collab. Talk about Black Girl Magic. Je kan zeggen want je wilt, maar dit is een supergoede move van de Amerikaanse rapper, putting a sister on like that. Meer weten over deze bijzondere samenwerking? Lees dan snel verder.

Yeezy Gap

Afgelopen vrijdag maakte Kanye West bekend dat zijn Yeezy met de Amerikaanse Gap zal samenwerken. De bekendmaking riep verschillende reacties op. Gap staat namelijk bekend om zijn basics, en dan niet bepaald fashionwise. Maar dat Kanye nu voor een zwarte vrouw als design director gekozen heeft vergroot onze verwachtingen op een positieve manier.

De lijn, die in 2021 verwacht wordt, bevat kledingstukken voor mannen, vrouwen en kinderen. De deal tussen Kanye en de Gap is voor tien jaar, met een mogelijke verlening na vijf jaar. Onbekend is of Mowalola ook zo lang een rol zal spelen in de collecties die Yeezy Gap uit zal brengen.
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Mowalola Ogunlesi

Mowalola Ogunlesi had haar London Fashion Week debut in 2019. Haar collecties bestaan vooral uit leer, cut-out tops en mooie patronen. Zo heeft de Nigeriaanse ontwerpster onder andere met Solange en Skepta gewerkt. Haar inspiratie haalt Mowalola uit haar leven in Londen, haar roots in Afrika en de jaren 80. Haar passie voor mode heeft ze niet van een vreemde. Zo had haar oma in de jaren 80 een eigen kledingmerk in Nigeria.

Alhoewel er nog niet heel veel over nieuwe design director bekend is, zijn haar ontwerpen veelbelovend. Ze zijn vooral heel uniek, en samen met Kanye’s uitgesproken stijl, beloven de aankomende collecties heel bijzonder te worden. Een interview met de ontwerpster lees je op ssense, en bekijk de onderstaande post van Kim Kardashian voor een impressie van wat Mowalola zo allemaal kan.

Wat vind jij van deze samenwerking tussen Mowalola en Kanye voor Yeezy Gap? Laat het ons hieronder weten.

Deze artikel over celebs vind je vast ook leuk:

 


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: