seksstandjes vrouwelijk orgasme

3x de beste seksstandjes (met een piemel) voor het vrouwelijk orgasme

Ladies… this one is for you! Wist je dat slechts driekwart van de vrouwen regelmatig klaarkomt tijdens seks. Helaas wordt dat gemiddelde door seks met penetratie naar beneden gehaald. Dan komt namelijk slechts rond de 60% van de vrouwen regelmatig klaar. Tijd om daar verandering in te brengen dus. Daarom hebben wij opgezocht wat de experts zeggen over vrouwelijk orgasme door middel van penetratie. Dit zijn de 3 beste seksstandjes als je seks hebt met een piemel of dildo voor het vrouwelijk orgamse.

Dit artikel werd voor het eerst in 2019 gepubliceerd. Hij is bijgewerkt op 26-6-2023.

Doggy Style

De Doggy Style is de eerste van de drie beste seksstandjes voor het vrouwelijk orgasme. Hoe de Doggy Style werkt? Bij de Doggy Style ga je op je handen en knieën en knielt of staat je partner achter je. Je partner kan dan je heupen vast houden. Je kan ervoor kiezen om met hun mee te bewegen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Bij Doggy Style vinden beiden het vaak fijn als je werkt richting ass up, head down. You know, arch that back! Dit zorgt voor diepere penetratie en als vrouw kun je fijn van deze positie gebruik maken door met één hand je clitoris te stimuleren als je niet van de penetratie zelf klaar kan komen. Natuurlijk kan je partner je daar ook een handje bij helpen.

Waarom de Doggy Style werkt? Tijdens de Doggy Style kan je partner gemakkelijker je G-spot bereiken. Daarnaast heb je als vrouw meer ruimte om met je handen of een speeltje aandacht aan je clitoris te besteden.

The Bridge

Hoe The Bridge werkt? Je begint in missionary en laat je partner zitten op hun knieën plaatsnemen. Jij blijft liggen en zet je voeten plat op het bed, til dan je heupen op (of laat heupen optillen) totdat je een brug met je lichaam hebt gevormd. Om The Bridge intenser te maken kan je jouw benen om hen heen doen of je voeten in de lucht en je enkels op hun schouders laten rusten. De positie zorgt voor diepere stimulatie en genoeg stimulatie van de G-spot. Daarnaast is je clitoris zichtbaar voor je partner en dus ook beter te stimuleren. Scheelt je weer werk.

Spooning

Spooning is de laatste van de seksstandjes die het vrouwelijk orgasme stimuleert. Hoe Spooning werkt? Deze positie is niet alleen romantisch, je kunt er ook goed bij klaarkomen. Je begint met de standaard lepeltje-lepeltje knuffel positie, waarbij jij de kleine lepel bent en je partner de grote. Laat hen je dan van achter penetreren. Bij Spooning zijn de bewegingen vaak minder hard en snel, maar wel diep en intiem en duwen ze zo tegen je G-spot aan.

Waarom spooning werkt? Niet alleen is jouw G-spot the center of attention, je partner heeft ook hun handen vrij. Ze kunnen dus wat extra TLC geven aan je tepels en clitoris. Jij hebt ook je handen vrij, dus je kunt hen daar natuurlijk ook gewoon bij helpen. Ons hoor je er in ieder geval niet over klagen.

You’re Welcome.

Meer lezen?

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: