, ,
voordelen-yoni-eggs

Dit zijn de voordelen van Yoni Eggs

Yoni eggs zijn een ding. Eigenlijk zijn ze dat al eeuwen. De eivormige edelstenen die wonderen doen voor je vagina, zorgen voor een betere algehele gezondheid, sterkere bekken en mind-blowing seksuele ervaringen. Ze zijn de afgelopen jaren in het Westen in populariteit toegenomen, maar in het Oosten zijn ze niets nieuws. Dit zijn de voordelen van Yoni Eggs.

De Yoni egg, Jade egg, of Love Egg, is een edelsteen die speciaal geslepen en gevormd is om in je vagina te dragen. Er zijn verschillende soorten zoals de paarse Amethyst egg. Deze helpt o.a. bij hoofdpijn, migraine en slapeloosheid! De groene Aventurijn heeft een kalmerende werking en vermindert negatieve gevoelens. En een ander voorbeeld is de roze Rozenkwarts, deze opent je hart chakra en is goed voor een dosis (zelf)liefde.

Naar schatting gebruiken vrouwen in Azië al meer dan 5000 jaar Yoni eieren. Het is dus niets nieuws. De ‘Yoni’, als in Yoni egg, is het Sanskriet woord voor het vrouwelijke geslachtsdeel, en betekent letterlijk ‘heilige plaats’. Aan de Yoni eieren zit ook een spirituele kant, de eieren worden namelijk bewust van edelstenen gemaakt vanwege de unieke kristallen energie.

Zo gebruik je een Yoni Egg

Het eerste gebruik kan best spannend zijn. Een eivormige steen in je vagina steken, is niet iets dat je elke dag doet. Bang zijn dat je hem kwijt raakt, hoeft niet. Je baarmoederhals zorgt ervoor dat hij niet te ver naar achteren verdwijnt. Als je de kristallen voor spirituele doeleinden wilt gebruiken, is het verstandig om ze eerst te reinigen en op te laden. Dat kan onder andere tijdens de volle maan.

Voordat je de Yoni Egg inbrengt is het fijn als je even helemaal ontspant. Zoek de stilte op en breng hem in zoals je bij een tampon zou doen. Sommige eieren hebben ook een gat voor het aanbrengen van een touw, zodat het verwijderen wat makkelijker gaat. Het Yoni Egg verwijder je door te squaten en hem met de spieren in je vagina eruit te drukken. Als dat niet lukt, probeer het dan met je vingers of door even op en neer te springen. Als je een ei met een touwtje eraan hebt, trek je daar natuurlijk aan.

De voordelen van Yoni Eggs

Aan het gebruik van de Yoni eieren zijn heel veel voordelen verbonden. Zo zorgen de eieren voor een gebalanceerd menstruatiecyclus, maken ze de onderste buikspieren steviger en verminderen ze menstruele krampen. Dat niet alleen, de kristallen hebben ook een helend effect. En omdat je jouw bekken spieren zo lekker traint, zal je ook van intensere orgasmes genieten en kom je sneller klaar. Afhankelijk van hoe je het ei gebruikt, zal het ook verschillende resultaten leveren. Het ei kan trouwens ook tijdens seks gebruikt worden. Hiervoor kan je het beste een kleiner ei gebruiken.

Jouw eerste Yoni Egg

De Yoni eieren zijn in verschillende formaten verkrijgbaar (small, medium en large). Geheel tegen jouw eerste instinct in, is het belangrijk om met het grootste ei te beginnen. Zodra je spieren wat meer getraind zijn, kan je overstappen op een kleiner formaat ei. Belangrijk is dat jouw edelsteen kiest op basis van jouw eigen behoefte. Doe dus eerst goed onderzoek naar de unieke effecten van de verschillende edelstenen.

Tegenstanders van de Yoni Egg geven aan dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat ze daadwerkelijk werken. Daarnaast waarschuwen ze ook voor verkeerd gebruik, wat meer schade dan goed kan doen. Naast de tegenstanders zijn er natuurlijk ook genoeg voorstanders, met positieve ervaringen.

Gelijk aan de slag? Hier bestel je de Yoni Eggs online:

 

voordelen-yoni-eggs

Rozenkwarts – Drie formaten – €49.95

voordelen-yoni-eggs

Amethyst – Per stuk – €23.95

Aventurijn – Per stuk – €21.95

 

Deze artikelen vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: