, , ,
Seks-met-jezelf

Perfect voor Selfcare Sunday: Mindblowing seks… met jezelf

We praten er niet genoeg over. Seks met jezelf, soloseks of masturberen, of hoe je het ook noemt. Maar ook soloseks is belangrijk en een vorm van Selfcare. Gelukkig is wordt ook het taboe rond masturberen steeds kleiner in onze Black Community. Zo kent seks veel mentale en lichamelijke voordelen, en is het natuurlijk gewoon super lekker. Maar seks met jezelf doet daar nog een schepje bovenop, want wie kent jouw lichaam nou zoals jij het kent?

Dit zijn de voordelen van seks met jezelf

Seks maakt je gelukkig. Bij goede seks komen er namelijk neurotransmitters vrij die jouw gevoel van geluk positief bevorderen. Daarnaast draagt seks bij aan stress vermindering, en stap je de volgende ochtend without a doubt met je goede been uit bed. Zo blijkt ook dat de grote ‘O’ (orgasme dus) hoofdpijn en menstruele krampen tegen gaat. Heerlijk die seks dus!

Waarom nou seks met jezelf? Je kunt ontdekken wat je fijn vindt, zonder je met iemand anders bezig te hoeven houden. Ga er eens goed voor liggen en focus je op jouw ademhaling en je spierbeweging. Wat gebeurt er allemaal met je lichaam? Daarnaast is soloseks ook goed voor je zelfverzekerdheid. Je leert je lichaam liefhebben en op een sensuele manier kennen.

Tips voor mindblowing seks met jezelf

Wil je soloseks aan je selfcare routine toevoegen, dan hebben wij een paar tips voor je. Ga eerst opzoek naar het juiste tijdstip. Wellicht vind je het in de ochtend het fijnst, misschien wel ‘s avonds voordat je gaat slapen. Afwisselen kan natuurlijk ook. Belangrijk is dat je er echt tijd voor vrij maakt, en jezelf ook genoeg tijd gunt. Haast je dan ook vooral niet. Geniet van het moment, een orgasme komt vanzelf wel.

Ontdek niet alleen je vagina, maar ook de rest van je lichaam. Door je tepels te stimuleren of over je buik te strelen kan je ook op een andere manier van je lichaam genieten. Een goede tip is om gebruik te maken van seksspeeltjes. Ze helpen je een handje en raken vaak plekjes waar je zelf niet bij kunt. Een van onze favorieten is de Satisfyer Pro 2.

Lekker speeltje: Satisfyer ‘I Don’t Need a Bae‘ Pro 2

seks-met-jezelf-satisfyer-pro-2
Dit is de Satisfyer Pro 2. Als je hem nu nog niet kent… Wij ontdekten hem vorig jaar, samen met heel veel andere dames. De dames die dachten niet te kunnen squirten, deden dat ineens met gemak. Bovendien is er nog nooit zo open en zoveel over een seksspeeltje gesproken. Dus als je hem nu nog niet in je nachtkastje hebt liggen, moet je hem echt bestellen.
Om het nog leuker te maken is hij nu voor de helft van de prijs verkrijgbaar op Bol.com voor slechts €24.99.

Deze artikelen over seks vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: