beige flags

We gaan nu op zoek naar ‘beige flags’. Zijn red flags verleden tijd?

De echte no go’s tijdens het daten noemen we red flags. De karaktereigenschappen waarvan wij blij worden, green flags. Maar wat zijn beige flags dan?

Volgens één van de nieuwste trends op TikTok wordt millennial dating nog een stuk ingewikkelder. Tijdens die eindeloze talking stages moeten wij naast rode en groene vlaggen nu ook op zoek naar de beige soort. Van die beige flags hoef je gelukkig niet gelijk bang te worden. Zie het als een stoplicht: rood betekent stoppen, green means go en beige betekent sta stil en denk erover na. Waar je dan over nadenkt? De karaktereigenschappen van je partner waar je niet heel enthousiast over bent, maar wel mee kunt leven.

Op zoek naar beige flags?

De echte definitie van een beige flag verschilt nogal per TikTok, maar de meesten zijn het erover eens dat het geen dealbreakers zijn. Alhoewel sommige meiden hun beige flags toch wel heel erg naar red flags neigen. Een beige flag is dus vooral heel persoonlijk. De ene kan wel leven met een vent die de wc-bril nooit naar beneden doet, de ander moet er niet aan denken. Bovendien kan zo een neutrale vlag ook snel in een rode omslaan. Misschien is het hardop kauwgum kauwen nog wel te doen in de honeymoon fase, maar wil je hun mond dicht nieten tijdens de slapeloze nachten na jullie eerste kind samen. Zie je die beige flag dus op lange termijn in een rode veranderen? Afkappen die handel.

Persoonlijk zou ik deze TikTok-trend voor nu even overslaan. Als je naast als die rode en groene vlaggen ook nog op beige vlaggen moet letten, wordt daten wel heel veel huiswerk. En we worden er nou ook niet veel jonger op. Voelt het goed? Ga ervoor! En kap het vooral af als de ander omkomt in de rode vlaggen. Maar doe vooral waar jij zelf blij van wordt. En die beige vlaggen, die hebben we toch allemaal?

Beeld: Stomy


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: