halloween kostuums

De leukste Halloween kostuums voor Black girls

Boooo! Het is de meest spooky tijd van het jaar. We kunnen eindelijk weer schaamteloos enge films en series bingen. Wat nog leuker is, zijn misschien wel de Halloween feestjes. Of je het alleen met een paar vrienden viert of naar een groot feest gaat: voor een Halloween kostuum ben je nooit te oud! En eerlijk, er is niets leuker dan Halloween kostuums die for the culture zijn.

Deze Halloween kostuums zijn voor iedereen met een beetje lef! Van Janet Jackson in Poetic Justice tot geheel in het rood voor Us, dit zijn onze tips!

5x halloween kostuums voor Black girls

janet Jackson in Poetic Justice

Het is misschien wel één van de bekendste afro Halloween looks: de populaire mom jeans outfit van Janet Jackson in Poetic Justice. De jeans, croptop, boxbraids en baker boy cap zijn allemaal iconic. Zet je ze samen, dan heb je het perfecte easy to create Halloween kostuum.

halloween kostuums

Bakerboycap van H&M

€ 15,99

Crop top Stradivarius

€ 15,99

80’s mom jeans Levi’s

€ 119,95


Gabrielle Union in Bring it On

De Clovers outfit van Gabrielle Union is net zo iconic als de film zelf! Bovendien werkt dit Halloween kostuum ook heel goed in een groep. Kies ervoor om de outfit zelf na te maken of bestel een complete set op Etsy!

Clover Kostuum op Etsy

v.a. € 70,-

halloween kostuums

Groene tennisrok LASCANA

€ 39,99

Groene crop top van Puma

€ 39,95


Lupita Nyong’O in us
halloween kostuums

Dit kostuum is er voor de echte horror fans. Wil je anderen de stuipen op het lijf jagen? Ga dan voor een rode jumpsuit en beige/witte masker zoals in Us van Jordan Peele. Succes gegarandeerd!

Rode overall Tuinbroekshop.nl

€ 29,99

Witte Bivakmuts Bol.com

€ 8,45

halloween kostuums

Sandaal ‘Colfax’ van Vans

€ 64,90


Beyoncé in lemonade

Het moment dat we erachter kwamen dat Jay-Z vreemd is gegaan: Beyonce’s Lemonade. Verschijn in deze look met gele jurk en hot sauce in handen en iedereen begint meteen te zingen! Thanks Queen Bey for this iconic look!

Maxi-jurk met ruches van NA-KD

€ 79,95

Opblaasbare honkbal knuppel

€ 3,50

Zwarte blokhakkenVan Haren

€ 34,99


Issa Rae in Barbie
halloween kostuums

Wie zegt dat Zwarte meisjes geen Barbie kunnen zijn? Issa Rae liet als burgemeester in de Barbie film zien dat Barbies meer als modepoppen zijn. De hoogste tijd dat zij ook op een lijstje met Halloween kostuums voor Black girls verschijnt dus!

Roze Jumpsuit van InWear

€ 79,99

President Sjerp via Etsy

v.a. €23,-

halloween kostuums

Roze Mary Janes Koi Footwear

€ 24,95

Meer lezen?

Blog at WordPress.com.

%d