Janet-Jackson-Lavie-By-CK

Het merk achter de geweldige jurk van Janet Jackson: Lavie by CK

Janet Jackson heeft onlangs de muziekvideo voor haar laatste single ‘Made For Now’ uitgebracht. In de video was ze te zien in verschillende unieke en gewaagde outfits, maar er was één die de aandacht van iedereen trok. Namelijk de blauwe jurk met Afrikaanse print van Lavie by CK.

Alhoewel Lavie by CK al aardig in bekendheid aan het groeien was, heeft de muziekvideo het merk een enorme boost op sociale media gegeven. Ondanks de plotselinge populariteit van het merk, is het niet echt een hype te noemen. De jurken en de andere kledingstukken van Lavie by CK zijn namelijk prachtig en van hoge kwaliteit, dus is de populariteit geheel verdiend. Naast Janet Jackson worden er ook andere ‘bekende’ mensen in de kleding van het merk gespot. Zo hebben ze bijvoorbeeld vaker kleding ontworpen voor de McClure familie.

Claude Kameni

De vrouw achter het populaire Lavie by CK is Claude Kameni, een modeontwerpster geboren in Kameroen. Claude was al op jonge leeftijd geïnteresseerd in mode en kunst. Op latere leeftijd is zij naar Amerika verhuisd waar zij de kans heeft gekregen om iets met haar talenten te doen. Claude Kameni heeft een ontzettend goed oog voor mode, en dat terwijl ze pas 21 jaar oud is.

Over hoe ze aan haar ontwerpen komt zegt Claude in een interview met Kuda Rachel: “Mijn ontwerpen zijn beelden die ik in mijn hoofd krijg. Ik droom over mode en schrijf dan al mijn ideeën op in mijn visieboek.”

De producten in haar webshop zijn tussen de $150 en $370, maar dan heb je er ook wel iets unieks voor terug. Wij hebben natuurlijk de hele webshop afgezocht naar de jurk van J Jackson, maar dat is helaas toch een uniek kledingstuk. De kledingstukken koop je op www.laviebyck.com.

Wat vinden jullie van Janet Jackson’s jurk van Lavie by CK?

Deze blogs vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: