, ,
beyoncé daily paper

Beyoncé, crew en dansers in Daily Paper tijdens stop in Warschau

Daily Paper did that! Het Amsterdamse kledingmerk werd al eerder bij hubby Jay Z gespot en nu blijkt ook Queen B fan te zijn. En niet zomaar een fan. Tijdens haar recente show in de Poolse hoofdstad werden namelijk naast Beyoncé ook haar dansers en de crew in custom Daily Paper gespot.

De zangeres die net het Europese deel van haar Renaissance tour beëindigt heeft, houdt blijkbaar wel van Nederlandse designers. Zo trad ze tijdens haar eerste avond in Amsterdam op in een prachtige jurk van Iris van Herpen. En nu draagt ze dus ook de supermooie custom Daily Paper set voor haar laatste show in Warschau.

Beyoncé x Daily Paper

Shiona Turini is een naam om niet meer te vergeten. De stylist en costume designer is de mastermind achter alle geweldige looks van Beyoncé tijdens haar Renaissance tour. Kun je haar ode aan Juneteenth nog herinneren? Deze keer heeft ze in samenwerking met Daily Paper de onderstaande look samengesteld. Queen Bey’s look bestaat uit een high waist bikini-style short, een long sleeve top en een wijde trenchcoat in zwart/wit en heel veel glitters. Afgemaakt met een zilveren hoed, bril en zwarte knee high laarzen, past de outfit in het rijtje met signature Beyoncé looks.

Ook de dansers en de crew (in totaal meer dan 100 mensen) droegen een custom Daily Paper outfit. Gehuld in zilveren nylon tracksuits en jumpsuits met het woord ‘Crew’ erop, waren ze op en om het podium voor de zangeres aan de slag. De suits zijn een knipoog naar de SS23 collectie van Daily Paper en exclusief voor de dansers en crew ontworpen.

Against all odds

Ben je benieuwd naar de mensen achter het succesvolle Daily Paper? Sinds 15 juni staat Against All Odds: The Daily Paper Story op Prime. In de series zie je hoe de Amsterdamse jeugdvrienden Hussein Suleiman, Jefferson Osei en Abderrahmane Trabsini hun Daily Paper tot één van de succesvolste streetwear brands maakte. Against All Odds stream je hier.

Meer lezen?

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: