,
kleurrijke-kledingstukken

Het is zomer! Deze 4 kleurrijke kledingstukken horen op jouw wishlist!

Het is nu net een weekje officieel zomer, en zomer is het zeker. Met hoge temperaturen beloofde deze eerste week van het nieuwe seizoen veel goeds voor de komende paar maanden. Maar ben je net als veel vrouwen niet zo van de kleurrijke kleding, dan heb je nu waarschijnlijke alle tinten wit en beige uit jouw kledingkast getrokken. Tijd om daar verandering in te brengen! Met één van de onderstaande kleurrijke kledingstukken bijvoorbeeld.

1. KITOKO top van Libaya

Dat wij fan zijn van het Afro-Nederlandse merk Libaya wisten jullie al. Zo stond het merk boven aan ons lijstje met favoriete black female owned brands. De KITOKO top van Libaya is dan ook het eerste kleurrijke statement piece dat je hebben moet. Je vindt hem op shop-libaya.com voor €105.

2. Wijde broek van Zara

Ja, Zara is voornamelijk fast fashion, maar als je een statement piece als deze koopt kan je er een aantal zomers mee doen. Het model van deze wijde broek is namelijk tijdloos. De broek, in de kleur koraal, vind je op zara.com voor €39.95.


https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

3. Tie Dye Reprime t-shirt van Daily Paper

Ben je meer een laid-back-basics kinda girl dan is dit Tie Dye t-shirt van Daily Paper zeker iets voor jou. Combineer hem met de bijpassende short of een leuke fietsbroek, en je bent klaar om erop uit te gaan. Het t-shirt vind je op dailypaperclothing.com voor €64.95.

4. Robyn Co-ord van Hanifa

De Robyn Co-ord van het Afro-Amerikaanse Hanifa is speciaal gemaakt voor het figuur van de zwarte vrouw. Bovendien gaat dit setje tot en met maat 2XL. Lekker toch? De Robyn Co-ord van Hanifa bestel je op hanifa.co voor $139 oftewel €124.

Met één van de bovenstaande kleurrijke kledingstukken ga je de zomer vrolijk in!

Photo by Alex Sorto on Unsplash

Deze artikelen over mode vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: