,
kleurrijke oogschaduw

Kleurrijke oogschaduw inspiratie voor het festivalseizoen

Het festivalseizoen is hier (al een tijdje), tijd voor een feestje! En wat is er feestelijker dan kleurrijke oogschaduw en eyeliner? Gooi al die stomme make-up regels overboord en maak er een kunstwerk van.

Kleurrijke oogschaduw inspiratie!

Dit zijn de mooiste plaatjes van Pinterest! Wil je ook nog handige tips hebben, zodat de kleurrijke oogschaduw en eyeliner goed blijven zitten? Die vind je onder deze foto’s.

Handige tips!

Om ervoor te zorgen dat de make-up lang en mooi blijft zitten, moet je de juiste producten in huis halen. Belangrijk is het om met een primer te beginnen. Hierdoor blijft de oogschaduw langer zitten en zit je look het hele festival goed. Kies daarna voor een liquid of cream oogschaduw die met meer pigment de kleuren beter uit doet komen. Die oogschaduw breng je het beste met je vingers aan, met een make-up borstel kan ook, maar dat geeft niet bij alle soorten oogschaduw het gewenste effect. Voor een extra mooie finish kun je daar nog een poeder schaduw overheen doen. Maak je gehele look met een setting spray af en je steelt gegarandeerd de show!

Extra tip: gebruik een zwarte creamy base voor een grote contrast, zodat de oogschaduw en eyeliner goed tevoorschijn komen.

Beeld: Monstera

Meer lezen?

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: