monochrome outfits dragen

Zo dragen de fashion babes op Pinterest monochrome outfits

Pinterest is de go-to source voor een flinke dosis mode inspiratie. Zo heeft m’n style-board al bijna 1000 pins en komen daar dagelijks nieuwe bij. Ben je ook een capsule wardrobe pinner? Zoek niet verder, want dit is hoe de fashion babes op Pinterest hun monochrome outfits dragen.

Pinterest is een echt millennial platform dat al jaren dient als inspiratiebron voor fashion babes. Nog voordat de Jenners en de Biebers op TikTok bepaalden wat ‘in’ was, richtten wij onze blikken op het sociale platform voor de laatste trends. Één van onze favoriete huidige trends is de monochrome outfit. Hij zorgt namelijk voor een effortless chique geheel, zonder dat je daar al te veel moeite voor hoeft te doen. Benieuwd naar hoe de fashion girls hun monochrome outfits dragen? Ontdek het hiet!

Inspiratie voor je monochrome outfits

All black

Met een all black outfit weet je zeker dat je goed zit. Je hebt vast genoeg zwarte kledingstukken in je kledingkast liggen om met gemak een leuke zwarte monochrome outfit samen te stellen. Laat je leggings thuis als je voor een chiquere look gaat en kies net als de onderstaande babe voor een lange zwarte jurk met zwarte kniehoge laarzen. We love it!

Shop de look:

Dress Black Mesh – € 69,99

Jurk van stof – € 45,99

Zwarte co-ord – vanaf € 17,95

Enkellange jurken

Met een mooie enkellange jurk hoef je niet verder te zoeken, want zo is je monochrome look gelijk compleet. Stijl de jurk in de herfst met een leuke oversized blazer en breek de kleur af met je hakken en tas. Vind je de monochrome look een beetje saai ogen? Ga dan voor statement sieraden, zoals enorme (nep)diamanten oorbellen.

Shop de look:

Robe Bolingo Pomme – € 175,-

Emery Cream Dress – $199,99

Jersey Tube Maxi Dress – €39.95

Kleurrijke Co-ords

Kleur staat ons ontzettend goed! Moet je zelf nog een beetje aan dat idee wennen? Start dan met een kleurrijke monochrome co-ord. Zo weet je zeker dat de kleuren goed bij elkaar passen en heb je in plaats van één kleurrijk kledingstuk, ineens twee in je kast hangen. Combineer de monochrome outfit dan met kleinere sieraden voor een rustige look waarin je je wel comfortabel voelt.

Shop de look:

Helena Set – € 307,95

Behati Rust Co-ord – vanaf € 176,95

Blouse Co-ord – vanaf € 39,99

Suit up!

Met een mantelpak of power suit zit je altijd goed! Draag de items samen voor een leuke monochrome look, of los van elkaar voor wat variatie. We raden je aan tenminste twee suits in huis te halen, een klassieke fitted look en een stoere oversized look. En in een pak mag je zeker investeren. Ga voor duurzaam en eentje die helemaal bij je past.

Shop de look:

Faux leather suit – vanaf € 815,-

Basic Suit – vanaf € 44,95

Cropped suit – vanaf € 55,90

Meer lezen?

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: