grootste-trends-herfst

Dit dragen wij deze herfst, de grootste trends

De temperaturen zijn een stuk lager, en het is helaas weer begonnen met regenen. Dat kan maar één ding betekenen: het is bijna herfst. En ook al zien wij ontzettend op tegen het koude weer, deze temperaturen vragen natuurlijk om een nieuwe garderobe. Is er een betere reden om te shoppen? Dit zijn de grootste trends die wij deze herfst dragen.

Deze komende herfst zullen wij dezelfde soort kleding die wij in de lente en zomer droegen terug zien in een winterjasje. De broekpakken, two-piece sets en rechte broeken blijven een hot item, alleen zijn ze in donkerdere tinten, en natuurlijk, zwaardere materialen in de winkel te vinden.

Prints

Old-school prints zijn helemaal terug van weggeweest. Dieren prints zoals de tijgerprint mogen niet in je kast ontbreken, ook de schotse print is helemaal terug van weggeweest, en wordt veelvuldig in een nieuw jasje gestoken. De prints combineer je veelal met neutrale kleuren, of één andere print. Het mixen van teveel printen lijkt een beetje uit het mode beeld te zijn verdwenen.

En dit geldt niet perse voor de modewereld, maar als sister kan een goede Afrikaanse print niet meer in je kledingkast ontbreken. Je draagt het als headwrap, jurk of kokerrok. De printjes combineer je met neutrale kleuren.

Leer

Alles mag weer van leer zijn. De leren kokerrokken en leren jurken worden het meest gespot. Het leer wordt het liefst in het zwart gedragen, maar wees niet bang lekker met kleur te experimenteren. En leer op leer? Yes girl! Dan ben je helemaal on trend. Durf je een gehele leer-look niet helemaal aan? De leren jasjes zullen nog lang niet uit ons modebeeld verdwenen zijn.

Logo’s

Hoe groter, hoe beter. Met terugkomst van goedkopere merken als Fila en Champion, slaan ook de grote modehuizen hun slag. Alles draait deze herfst om de logo’s. Van tassen, riemen (denk aan off-white) tot sweaters.
Het mag dan wel allemaal om de logo’s draaien, laat je niet gek maken door merknamen… it’s just a name!

Laagjes

Dit is een trend die wij elke herfst/winter terug zien. Ook deze herfst mag je weer lekker creatief gaan layeren. Een rok over een broek bijvoorbeeld. De welbekende blouse onder een sweater is ook nog steeds ontzettend populair.

Satijn

Satijn is dit najaar niet langer een stofje dat je alleen in je oma’s kast terug vindt. De fijne stof was al een tijdje bezig met haar comeback, en dat lijkt nu eindelijk gelukt. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een satijnen broekpak of gewoon een eenvoudige satijnen blouse. Ook satijnen sjaaltjes zijn erg gewild.

Hoe ga jij de grootste trends van deze herfst stijlen?

Dit vind je vast ook leuk:

 


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: