header

3x de beste seksstandjes voor het vrouwelijk orgasme

Laatst bijgewerkt:

Ladies… this one is for you! Wist je dat slechts driekwart van de vrouwen regelmatig klaarkomt tijdens seks. Dat percentage ligt nog een stuk lager als je alleen naar seks met penetratie kijkt. Dan komt namelijk slechts een kwart van de vrouwen klaar. Tijd om daar verandering in te brengen dus. Daarom hebben wij opgezocht wat de experts zeggen over vrouwelijk orgasme door middel van penetratie. Dit zijn de 3 beste seksstandjes om je volgende vrijpartij te eindigen met de grote ‘O’.

Doggy Style

De Doggy Style is de eerste van de drie seksstandjes voor het vrouwelijk orgasme. Hoe de Doggy Style werkt? Bij de Doggy Style ga je op je handen en knieën, en knielt je partner achter je. Hij kan dan je heupen vast houden. Je kan ervoor kiezen om met hem mee te bewegen, dat hoeft natuurlijk niet. Bij Doggy Style vinden beiden het vaak fijn als je werkt richting ass up, head down, en dus niet langer op je handen en knieën bent. Dit zorgt voor diepere penetratie en als vrouw kan je fijn van deze positie gebruik maken door met één hand je clitoris te stimuleren, als je niet van de penetratie zelf klaar kan komen. Natuurlijk kan je partner je daar ook een handje bij helpen.

Waarom de Doggy Style werkt? Tijdens de Doggy Style kan je partner gemakkelijker jouw G-spot bereiken en ook stukken dieper gaan. Daarnaast heb je als vrouw meer ruimte om met je handen of een speeltje aandacht aan je clitoris te besteden.

The Bridge

Hoe The Bridge werkt? Je begint in missionary, en laat je partner zitten op zijn knieën. Jij blijft liggen en zet je voeten plat op het bed, til dan je heupen op (of laat heupen optillen) totdat je een brug met je lichaam hebt gevormd. Om The Bridge intenser te maken kan je jouw benen om hem heen doen of je voeten in de lucht en je enkels op zijn schouders laten rusten.

Waarom The Bridge werkt? De positie zorgt voor diepere stimulatie en genoeg stimulatie van de G-spot. Daarnaast is je clitoris zichtbaar voor hem en dus ook beter te stimuleren. Scheelt jou weer werk.

Spooning

Spooning is de laatste van de seksstandjes die het vrouwelijk orgasme stimuleert. Hoe Spooning werkt? Deze positie is niet alleen romantisch, je kunt er ook goed bij klaarkomen. Je begint met de standaard lepeltje-lepeltje knuffel positie, waarbij jij de kleine lepel bent en hij de grote. Laat hem je dan van achter uit penetreren. Bij Spooning zijn de bewegingen vaak minder hard en snel, maar wel diep en intiem en hij duwt zo direct tegen je G-spot aan.

Waarom spooning werkt? Niet alleen is jouw G-spot the center of attention, hij heeft ook zijn handen vrij. Hij kan dus wat extra TLC geven aan jouw tepels en clitoris. Jij hebt ook je handen vrij, dus je kunt hem daar natuurlijk ook gewoon bij helpen. Ons hoor je er in ieder geval niet over klagen.

Happy Selfcare Sunday. You’re Welcome.

Verder lezen?

%d bloggers liken dit: