Jesslinda-Love-Care-JSM

Bossbabe Jesslinda Santana Matos over haar Love & Care by JSM

Wist je dat er veel voordelen verbonden zijn aan het slapen met een satijnen bonnet? Je hebt minder last gespleten punten, je haar droogt minder snel uit en het vermindert de kans op klitten in je haar. Jesslinda Santana Matos (27) wilde anderen daarin voorzien, en dat doet ze met haar Love & Care by JSM.

Altijd druk

Jesslinda is mama van een zoontje van twee. En, is samen met haar vriend Machlon, team Love & Care by JSM. Love & Care viert deze maand hun vijfde verjaardag, en daar heeft de ondernemer hard voor gewerkt. Voor een lange tijd combineerde Jesslinda haar bedrijf met het moederschap en werken in loondienst. Inmiddels werkt ze fulltime voor zichzelf, en plukt ze daar de vruchten van.

Jesslinda-Machlon-Love-Care-JSM
Jesslinda & Machlon

Over de periode dat ze nog in loondienst werkte zegt ze: “Ik kon niet slapen, kwam heel laat thuis en was gewoon echt niet te genieten. Dat heb ik bijna een jaar volgehouden en toen kreeg ik een lichte burn-out. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen te stoppen met werken, en mij volledig te focussen op Love & Care.” Omdat ze nu meer tijd over heeft, gaat de timemanagement ook beter, en heeft Jesslinda meer rust.

Liefde voor satijn met Love & Care By JSM

Met Love & Care by JSM verkoopt Jesslinda onder andere “satijnen accessoires zoals kussenslopen, bonnets, en een eigen haarolie”. Hoewel Love & Care vooral bekend is om de satijnen producten, begon de ondernemer ooit met haarproducten. Ze had namelijk zelf de behoefte aan natuurlijke haarproducten, maar die waren vijf jaar geleden niet zo makkelijk te verkrijgen.

Love-Care-by-JSM
De satijnen bonnets

De zelfgemaakte producten verkocht ze eerst aan vrienden en familie, en creëerde daarna op advies van vriend Machlon, Love & Care by JSM. Zo verkocht Jesslinda in haar webshop onder andere haarboters en haarmaskers. Daar voegde ze later ook de satijnen producten aan toe. Omdat de vraag naar de satijnen producten veel groter was dan naar de natuurlijke haarproducten, heeft ze die uiteindelijk uit het assortiment gehaald. De Queenie Super Growth Oil is overgebleven.

Queenie Super Growth Oil

Zelf maakt Jesslinda ook graag gebruik van de Queenie Super Growth oil. “Voordat ik het verkocht, had ik zelf een hele goede ervaring met de olie. En dat is ook de reden waarom ik het ben gaan verkopen.” De olie heeft Love & Care by JSM niet zomaar in de schappen gedaan, het is lang en door meerdere mensen getest. Alle gebruikers, en hun omgeving, waren enthousiast over de effecten van het product.

Toekomstplannen

Voor Love & Care heeft Jesslinda superleuke plannen: “Voor deze zomer wil ik dat onze bridal collectie helemaal klaar, out there, and poppin’ is.” Volgens de onderneemster is dat iets wat je nog in Nederland mist. “De bonnets kan je nu wel vinden, maar voor de bridal ligt dat toch wat anders.” Natuurlijk wilt Jesslinda ook dat haar bedrijf verder groeit. Zo ziet ze haar producten graag in winkels en in andere webshops terug.

Wat Jesslinda nog aan andere ondernemers mee wilt geven is dat ze begrijpt dat het niet makkelijk is. “Veel mensen denken dat ik alleen maar wat bonnets moet maken, en ze dan kan verkopen. Maar er komt veel meer bij kijken. Je moet de sociale media in de gaten houden, en de website. En natuurlijk ook nog mama en papa zijn.” Jesslinda is dan ook heel blij met de steun van haar vriend, zonder hem zou ze niet weten hoe ze Love & Care vol zou houden.

Bonnets van de Bridal Collectie

Meer over Jesslinda en haar Love & Care by JSM vind je op hun website en sociale media

Deze artikelen vind je vast ook leuk:

Ook interessant
nederland-keti-koti
Hey Nederland, put some respect on Keti Koti
%d bloggers liken dit: