4c-kroeshaar-influencers

Dit zijn onze favoriete 4c kroeshaar influencers uit binnen- en buitenland

Lange tijd werd kroeshaar gezien als lelijk en onhandelbaar. Gelukkig is daar verandering in gekomen en lopen steeds meer zwarte vrouwen trots met hun natural hair rond. Toch wordt 4c kroeshaar nog iets te vaak vergeten, helaas. Er wordt gedacht dat 4c haar niet groeit, er onverzorgd uitziet en niet professioneel is. Wij weten beter, en zo ook deze 4c kroeshaar influencers uit binnen- en buitenland.

Kroeshaar is mooi

Zelf heb ik er ook heel lang mee geworsteld dat mijn haar geen ‘los’ krulpatroon had. Er zijn namelijk heel weinig vrouwen om mij heen die trots zijn op hun kroeze haar, of er zelf niet mee geworsteld hebben. En alhoewel er heel veel vrouwen zijn met een 4c krulpatroon, of kroeshaar, is het aantal influencers schaarser.

Zo was er een paar jaar geleden zelfs een trend waarbij heel veel Amerikaanse 4c influencers weer op een relaxer overstapten. Ontzettend zonde. Dat geldt ook voor jouw mooie 4c haar. Dus laat het regelmatig even luchten van al die protective styles, en draag je 4c haar met trots.

Dit zijn onze favoriete 4c kroeshaar influencers uit binnen- en buitenland:

@tayloranise

Taylor Anise laat keer op keer zien hoe veelzijdig ons haar is. Zo wisselt ze haar Afro’s af met braid, wigs en defined coils.

4c kroeshaar influencers

 @cherrrush

Ook Cheryl laat zien dat ons kroeshaar helemaal niet saai hoeft te zijn. Ook zij wisselt haar braids-outs af met wigs en leuke braids.

4c kroeshaar influencers

Lees ook: Lang en gezond kroeshaar is geen mythe!

@blakejael

Het lijkt wel alsof Blake Jael in elke foto een ander kapsel heeft, zo creatief is zij met het stijlen van haar haren. Lekker veel inspiratie dus!

4c kroeshaar influencers

@freddieharrel

Frederique Harrel wisselt haar enorme bos haar af met pruiken, die net zo groot zijn als haar eigen haar, of leuke twist outs.

4c kroeshaar influencers

@coilynachie

Ook Nana Aichaa haar Instagram staat vol met 4c inspiratie. Van twist outs tot de leukste updo’s. Op haar pagina vind je het allemaal.

Lees ook: Volgens Cheryl Powel begint het verzorgen van gezond haar van binnen

Welke 4c kroeshaar influencers volg jij allemaal?


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: