rihanna asap rocky baby

Rihanna & A$AP Rocky verwelkomen baby nummer twee

Felicitaties aan Rihanna & bae-thing A$AP Rocky, want baby nummer dos is hier! Dat maakte entertainment site TMZ gisteravond laat bekend.

Volgens de bronnen van de Amerikaanse nieuwssite beviel de zangeres en selfmade miljardair op 3 augustus van haar tweede ZOON. Helaas is over de naam van het tweede kindje is nog niet veel bekend, we weten inmiddels wel dat het met een ‘R’ begint. Niet heel verrassend, want het moet natuurlijk wel leuk bij de naam van z’n grote broer RZA passen. En of we weer 11 maanden op de bekendmaking moeten wachten, merken we dan wel.

Rihanna maakte haar zwangerschap bekend bij haar optreden tijdens de Superbowl halftime in februari en creëerde daardoor haar eigen ‘world stop’ moment. Vanaf dat moment was het aftellen geblazen en konden we in de tussentijd genieten van alle mooie bump pics, Riri-stijl.

Over haar tweede zwangerschap sprak Rihanna al eerder met Entertainment Tonight: “Het verloopt heel anders dan de eerste. Geen cravings. Heel veel misselijkheid. Alles is anders, maar ik geniet ervan. Ik voel me goed. Ik voel me energiek.”

Nu is het afwachten op de bekendmaking van baby twee vanuit Rihanna en A$AP Rocky zelf. En als de afgelopen tijd ons iets geleerd heeft, is dat wij daar nog even op moeten wachten.

Beeld: Rihanna/Instagram

Meer lezen?

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: