,
rihanna-nieuw-boek

Dit alles wat wij weten over Rihanna haar nieuwe boek

Gister maakte onze fave Rihanna een superleuke launch bekend. En nee niet die van haar lang verwachte negende studio album, maar die van haar nieuwe boek. Haar nieuwe boek, getiteld Rihanna, bevat maar liefst 504 pagina’s met meer dan 1000 afbeeldingen van de zangeres. Talk about selflove goals. Dit is alles wat wij weten over Rihanna.

Het boek van de zangeres bestaat dus uit 504 pagina’s awesomeness, en is vanaf nu te reserveren op Bol.com. Vanaf 29 oktober zullen de boeken ook daadwerkelijk verzonden worden, nog even geduld dus. Rihanna is een visuele autobiografie van de zangeres, met meer dan 1000 afbeeldingen van Rihanna zelf. We krijgen nog nooit eerder vertoonden foto’s te zien van Rihanna’s jeugd, en behind-the-scenes beelden van de afgelopen jaren.

Rihanna

Rihanna is een typisch koffietafelboek. Veel te lezen valt er namelijk niet. Het boek bevat, naast enkele titels, geen tekst. Zelfs geen introductie. Je hebt echter wel een stevige koffietafel nodig, het boek schijnt namelijk bijna zes kilo zwaar te zijn. Moet ook wel met all the greatness that is Rihanna. Het boek gaat dan ook dieper dan Rihanna als zangeres, ontwerper of ondernemer. Het gaat over Rihanna, a visual icon.

Op Instagram maakte de zangeres de launch van haar nieuwe boek Rihanna bekend met een symbolische nude. Ze geeft zichzelf namelijk bloot, zoals wij haar nog niet eerder gezien hebben. De post vergezelde ze met de caption: “Over 1000 images, 504 pages. #theRIHANNAbook is in stores everywhere today!! It’s crazy to look back at all of the memories and be able to share these precious moments with you! Get your copy wherever books are sold 💁🏿‍♀️ theRIHANNABook.com”

De meeste beelden die je terugziet in Rihanna zijn gemaakt door professionele fotografen. De meesten daarvan door haar persoonlijke fotograaf, Dennis Leupold. Op Instagram vertelde hij dat het samenstellen van het boek, wat in eerste instantie een project van drie maanden was, uiteindelijk vijf jaar heeft geduurd. Zo heeft ook de beste vriendin van Rihanna, Melissa Ford, aardig wat foto’s gemaakt voor Rihanna. Maar ook zelfgemaakte snapshots hebben een plekje in het boek gekregen.
Zelfs als je geen #Navy bent, is dit boek een echte aanrader. We are ready to get inspired, are you? Het nieuwe boek van Rihanna, Rihanna, bestel je vandaag nog op Bol.com.
Rihanna-nieuwe-boek

Deze artikelen over celebs vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: