haren-vlechten-amsterdam

Hier kun je jouw haren laten vlechten in Amsterdam

Gosh, I love me some braids. Als je het mij vraagt zijn braids de perfecte (protective) style voor elke gelegenheid. Van b-dayparties tot een vakantie met je vriendinnen, vlechten zijn altijd een goed idee. Ben jij ook zo een fan van vlechten? Of wordt dit je allereerste keer? Deze braiders staan voor je klaar en zijn wat ons betreft the place to be om in Amsterdam je haren te laten vlechten.

Een leuke braider gevonden in het onderstaande lijstje? Wees er dan snel bij, want de meesten zijn heel gauw volgeboekt.

10x je haren laten vlechten in Amsterdam:

1.

Yas Beauty Braids

Bij eigenaresse Yasmin ben je in goede handen. Want met haar Yas Beauty Braids creëert ze de mooiste trendy en old school haarstijlen. Is het een match voor jou? Wees er snel bij, want de plekken zitten snel vol!

yasbeautybraids.com


2.

Ajs Braids

Ook bij Ajs Braids moet je er snel bij zijn! Je kunt er terecht voor al je favoriete haarstijlen. Van box braids en butterfly locs, tot de nieuwe trendy goddess braids. Een afspraak maken doe je via hun website.

ajsbraids.as.me


3.

Poekie’s Braids

Na een pauze is Poekie’s braids weer helemaal terug to slay. Bij Poekie’s Braids kun je onder andere terecht voor de mooiste cornrows en prachtige knotless boxbraids. Benieuwd naar de rest van de diensten? Neem dan een kijkje op hun website.

poekies-braids.salonized.com


4.

Sarai Hair

Zoals je op de foto kunt zien is zelfs Keke Palmer groot fan van de Sarai Hair. We love it! Ook bij Sarai hair kun je terecht voor de mooiste boxbraids, cornrows en meer. Op tijd een plekje reserveren doe je via hun website.

saraihair.as.me/schedule


5.

The Golden Braids

Fan de Goddess Braids trend? Dan moet je bij The Golden Braids zijn. Je kunt trouwen ook voor gewone boxbraids, cornrows en fulani braids bij hun terecht. Meer daarover vind je natuurlijk op hun website!

the-goldenbraidss.salonized.com


6.

Neo Afro Braids

Bij Neo Afro Braids kun je met al je wensen terecht. Naast braids doen ze namelijk ook crochet, sew-ins en ponytails. Benieuwd naar wat ze voor jou kunnen betekenen? Stuur ze dan een berichtje op Instagram.

instagram.com/neoafrobraids


7.

Hair by Lordina

Net zoals bij de bovenstaande braiders biedt Hair by Lordina verschillende diensten aan. Maar sowieso kun je voor alle populaire gevlochten haarstijlen bij hun terecht. Een plekje reserveren doe je op de website.

hairbylordina.as.me/schedule


8.

Rowenie’s Braids

Bij Rowenie’s Braids kun je terecht voor zoveel meer dan alleen vlechten. Maar onze favorieten zijn toch wel echt hun fulani braids en cornrows. Meer over hun diensten weten? Neem dan een kijkje op hun website!

roweniesbraidsshop.com


9.

The Heavenlybraids Experience

The Heavenlybraids Experience bevindt zich net buiten Amsterdam, in Amstelveen, maar verdient natuurlijk wel gewoon een plekje op ons lijstje. Ze kunnen van alles. Maar hun cornrows… wow!

heavenlybraids.salonized.com/


10.

Braids by Kishaa

Ook Braids by Kishaa bevindt zich in Amstelveen. Bij hun kun je naast je haren laten vlechten ook een braiding cursus volgen. Meer weten of een afspraak maken? Dat doe je via hun website.

braidsbykishaa.salonized.com

Beeld: Ruth Malvoisin

Meer lezen?

Blog at WordPress.com.