,

Noralie van Braids By Nora: Vlechten is meer dan een bijbaan

Het professioneel braiden is terug van weggeweest en daarom spraken wij met Noralie Adriaan van Braids By Nora. De jonge Surinaamse Rotterdammer is pas 22 jaar, maar vlecht al de sterren van de hemel. Zo is ze praktisch altijd volgeboekt en heeft ze laatst zelfs het haar van BN’er Ronnie Flex mogen vlechten. Noralie gaat samen met haar vrienden en familie verschillende events af, en heeft echt een business on the rise. Meer over wie Noralie is en over haar bedrijf, Braids by Nora, lees je hieronder.

Je echte naam is Noralie. Wie is Noralie? Omschrijf jezelf in drie woorden.

Mijn naam is Noralie Adriaan, een jonge Rotterdamse vrouw van Surinaamse komaf. Ik ben geboren in Haarlem en opgegroeid in Rotterdam. Door mijn grote en warme gezin is familie het belangrijkste in mijn leven. Steekwoorden die bij mij passen zijn: eerlijkheid, liefdevol, vrolijkheid en kracht.

braids-by-nora-noralie
Noralie
Girl, you’re so talented! En je bent pas 22 jaar! Wanneer kwam je erachter dat je zo goed kon braiden?

Super bedankt voor je lieve compliment! Het braiden heb ik als klein meisje van mijn moeder geleerd. Uiteindelijk begon ik af en toe voor mijn vriendinnen te vlechten en zij stimuleerden mij om hier verder mee te gaan.

“Op dit moment zie ik het braiden als mijn grootste passie en wil ik er absoluut meer mee gaan doen.”

En wanneer ben je er echt iets mee gaan doen?

Mijn vriendinnen waren altijd heel enthousiast over het braiden en uiteindelijk zag ik in dat ik er echt talent voor heb. Ik heb er toen een soort bijbaantje van gemaakt omdat ik toentertijd fulltime studeerde. Op dit moment zie ik het braiden als mijn grootste passie en wil ik er absoluut meer mee gaan doen.

Je bent altijd volgeboekt! Hoe zorg je naast alle drukte nog voor tijd voor jezelf en relaties met anderen?

Momenteel braid ik voornamelijk vanuit mijn eigen huis. Hierdoor ben ik vaak met mijn familie en komen er regelmatig vrienden langs. Mijn familie en vrienden helpen bij alles en steunen mij volledig.

Zag ik dat nou goed? Heb je het haar van Ronnie Flex gedaan? Hoe vond je het om het haar van een BN’er te doen?

In eerste instantie was ik best zenuwachtig maar Ronnie is echt flex hahaha. Het was een erg mooie ervaring waar ik dankbaar voor ben. Ik hoop in de toekomst meer BN’ers te braiden.

Hair by Braids by Nora
Heb je nog een tip voor andere meiden die een bedrijf willen beginnen, ook in bijvoorbeeld braiding?

Wat ik iedereen wil meegeven met een droom is: ga altijd je passie achterna en laat niets of niemand je tegenhouden. Dat klinkt misschien heel cliché maar ik spreek uit ervaring als ik zeg dat het helpt als je in jezelf blijft geloven. Wees je eigen grootste fan!

“Dat klinkt misschien heel cliché maar ik spreek uit ervaring als ik zeg dat het helpt als je in jezelf blijft geloven. Wees je eigen grootste fan!”

Wat maakt mij uniek?

Wat Braids by Nora authentiek maakt is het feit dat ik iedere klant wil laten schitteren. Alsof ze na het vlechten meteen naar een modeshow gaan! Ik neem altijd de tijd om met alle liefde, zorg en aandacht te braiden. Ik ben dankbaar dat de klanten voor mij kiezen en dat laat ik merken. I put the braids with all my love ❤️

Hoe zie ik mezelf over 5 jaar?

Over 5 jaar wil ik een celebrity braider zijn met meerdere salons en werknemers verdeeld door heel Nederland.

Meer weten over Noralie van Braids by Nora? www.braidsbynora.nl

Dit vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: