,
online dans workouts

‘Shake that boo-tay’ met onze favoriete online dans workouts voor thuis

Nu we met z’n allen binnen zitten, en zelfs niet meer naar de sportschool kunnen, is een online workout geen slecht idee. Voorwaarde: het moet wel een leuke workout zijn. Daarom hebben wij speciaal voor jullie onze favoriete online dans workouts op een rijtje gezet. It’s time to shake that booty sis!

Iedereen weet dat je tenminste dertig minuten per dag moet bewegen. Maar tijdens de huidige thuisisolatie wordt dat een stuk moeilijker. Geen paniek! Wij hebben een superleuke oplossing gevonden. Online dans workouts! Dan wel de soort waarbij je gewoon met je billen kunt schudden natuurlijk. Wil jij weten wat onze favoriete online dans workouts zijn voor tijdens deze semi-lockdown? Scroll dan snel verder!

1. Latin Dance Workout

Tijdens deze dans workout word je meegenomen door de landen van Latijns Amerika. Zo verlies je calorieën door onder andere salsa te dansen. Het leukste is dat de verschillende dansstijlen de workout spannend en leuk houden.

2. Island Vibes Cardio Dance & Booty Toning Workout

Girl… are you ready to shake that boo-tay? Met deze intensieve workout train je die billen zonder naar de sportschool te hoeven.

3. Hip-Hop Tabata Workout

Keaira Lashae deed al online dans workouts voordat ze een ding werden. Wij zijn groot fan van al haar workouts en ook deze workout van 25 minuten is een echte killer!

4. Body Toning Afro Beat Workout

Dit is niet zomaar even een workout. Hij verbrandt vet en bouwt je spieren op. Aan het eind van deze workout ben je gegarandeerd doodmoe. En waarschijnlijk een pondje lichter!

5. Caribbean Dance Workout

Waarom een workout doen als je ook gewoon lekker los kunt gaan in je woonkamer. Met deze workout heb je beide in één. Heerlijk!

Staat jouw favoriete online dans workout er niet tussen? Laat het ons hieronder weten.

Deze artikelen vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: