,
manifesteren-als-een-baas

Class 101: Leer jouw dromen manifesteren als een baas

Manifestatie werkt echt! Lijken jouw dromen en wensen verre van mogelijk? Think again. Met manifestatie kan je het theoretische werkelijkheid maken en dus ook jouw diepste verlangens tot uiting doen komen. Heb je nu net één wenkbrauw opgetrokken en geloof je er niets van? Lees dan vooral even verder. Dit is hoe jij kan manifesteren als een baas.

Manifestatie goeroes rijzen als paddenstoelen uit de grond. En ja, ook wij zijn daar af en toe behoorlijk sceptisch over. Het manifesteren van jouw dromen hoeft je namelijk geen duizenden euro’s te kosten. Met kennis over manifestatie, dankbaarheid en doorzettingsvermogen kom je er wel. Hieronder lees je hoe.

1. Beoefen dankbaarheid

Wij kunnen dit niet vaak genoeg herhalen. Dankbaarheid is de eerste stap voor het manifesteren van jouw wensen en dromen. Wees dankbaar voor alles wat je al hebt. Maak bijvoorbeeld elke dag een korte lijst met daarop alle dingen waarvoor je dankbaar bent. Of vertel de mensen waarvan je houdt dat je dankbaar voor ze bent. Dankbaarheid doet je hart opengaan, waardoor je meer kan ontvangen.

2. Karma

“What goes around, comes around.” Doe goed en je zal ook goed ontmoeten. Met een open en positieve houding trek je natuurlijk ook positieve gebeurtenissen aan. Als mensen staan wij in interactie met het universum en halen wij uit het leven wat wij er zelf in stoppen.

3. Doe iets

Die €2000 extra per maand komt niet zomaar uit de lucht vallen. Helaas. Een onderdeel van manifestatie is ook werken voor wat je hebben wilt, met het concept van karma in je achterhoofd. Als je graag een nieuwe woning wilt, ga dan alvast op zoek. Benader makelaars of schrijf je in op woningnet. Op het juiste moment zal je de juiste woning krijgen.

4. Leer naar je intuïtie luisteren

Vaak missen wij een mooie kans omdat wij onze intuïtie negeerden. Als mens wordt ons, mededankzij al het vergelijkingsmateriaal op sociale media, steeds geleerd om onze intuïtie te negeren. “Als het voor vriendin A en B gewerkt heeft, is dat vast ook zo voor mij.” Alleen jij weet wat goed voor jou is, maar je moet wel leren (en DURVEN!) luisteren naar jezelf.

5. Het zit allemaal in je

Zoals wij bij punt twee al schreven, sta je als mens in interactie met het universum. Het zit allemaal in je en je haalt simpel gezegd alleen eruit wat erin zit. En sis, er zit ontzettend veel in je. Maar je kan het niet eruit halen als je dat zelf niet geloofd. Zet zelfliefde en zelfkennis dus bovenaan jouw lijstje. Want zodra jij weet wat er allemaal voor moois en bijzonders in je zit, ga je het binnen no-time manifesteren als een baas!

Ben jij er klaar voor om te manifesteren als een baas?

Photo by Jessica Felicio on Unsplash

Lees ook:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: