Hey!-vina-header

Tinder voor (girl)friends: Hey Vina

Ben je op zoek naar een nieuwe bestie? Of gewoon iemand om de weekenden mee door te brengen? Maar gaat het vinden van een nieuwe vriendin niet zo makkelijk als je verwacht had. Dan is de redelijk nieuwe app Hey Vina waarschijnlijk iets voor jou! Hey Vina is een soort Tinder, maar dan alleen voor all-female vriendschappen. Snel downloaden dus.

Hey Vina bestaat al enige tijd. De app was tot voor kort nog niet heel multicultureel, maar sinds kort hebben ook gekleurde vrouwen de app ook ontdekt. De app biedt haar gebruikers de mogelijkheid een leuk en compleet profiel op te stellen. En werkt eigenlijk precies als Tinder. Aan het hand van iemands profiel kan je ervoor kiezen om iemand te benaderen, of niet. En net als Tinder, zie je elkaar reactie pas, als je elkaar beide ‘liked’.

Omdat wij vrouwen ontzettend kieskeurig zijn, laat de all female Tinder app Hey Vina wat meer over de vrouwen zien. Zo werken ze met verschillende geïntegreerde persoonlijkheidstesten. Daarnaast kan je ook lid worden van verschillende groepen, zoals Entrepreneurs, Single Ladies en Working Moms. Zo zie je nog sneller of er meiden zijn met dezelfde interesses als die jij hebt.

Net als bij Tinder zal natuurlijk niet elke match ook je nieuwe bestie vriendin zijn. Maar de reacties op de app zijn positief, en er zijn wel degelijk vrouwen die met behulp van Hey Vina nieuwe vriendschappen hebben gesloten. Het app is dus zeker wel het proberen waard.

De all female Tinder app Hey Vina is beschikbaar voor Apple en Android.

Heb jij Hey! Vina uitgeprobeerd? Deel je ervaringen met ons.

Dit vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: