, ,
evenementen-in-maart

Dit zijn de evenementen in maart die je niet mag missen!

Een nieuwe maand, en ook weer nieuwe evenementen. Deze aankomende maand zit vol met de leukste events, veel daarvan vanwege de Internationale Vrouwendag op 8 maart. Maar ook ons allereerste event zit er tussen! Lees dus snel verder, want dit zijn de evenementen in maart die je niet mag missen!

Zondag 1 maart:

The Coloured Goodies Experience 2020

Een evenement voor jong en oud. Tijdens de Coloured Goodies Experience komen BOB’s (Black Owned Businesses) vanuit heel Nederland bij elkaar voor één groot feest. Je mag dus alles thuis vergeten, behalve je portemonnee. Meer over The Coloured Goodies Experience vind je hier.

Vrijdag 6 maart:

Inspire To Move Women Up: Health & Wealth

Health & Wealth vindt plaats op vrijdag 6 maart in The Student Hotel in Den Haag. Tijdens dit event worden met name zwarte vrouwen en, dit jaar ook, zwarte mannen uit Den Haag en omgeving in de spotlight gezet. Dit alles, om het Haagse publiek (en alle andere geïnteresseerden) te inspireren met hun eigen onderneming. Meer over Inspire to Move Women Up vind je hier.

#Claimyourspace

Samen met de meiden van Alien Mag, kan je genieten van deze geweldige avond. Er zijn BedTalks en Workshop die je bemoedigen om jouw eigen space te claimen #claimyourspace. Er is een mooie programma, met sprekers die je niet missen wilt. Meer over Claim Your Space vind je hier.

Zondag 8 maart:

Women’s March in Amsterdam & Slutwalk in Rotterdam

Overgewaaid uit het buitenland zijn de Women’s March en de Slutwalk. Op zondag 8 maart is het de Internationale Vrouwendag en staan vrouwen over de gehele wereld op voor gelijke rechten voor alle vrouwen. Ongeacht hun afkomst, ras en seksualiteit. Meer over de Women’s March vind je hier. En meer over de Slutwalk vind je hier.

Sister Circle Brunch

Het wordt een heerlijke brunch, met de mogelijkheid om in gesprek te gaan van vrouw tot vrouw. Het thema dat dit jaar centraal staat is: vrijheid. Wat betekent vrijheid voor jou? Hoe kunnen we elkaar versterken in het zijn van wie we willen zijn? Los van de verwachtingen vanuit onze omgeving. Meer over de Sister Circle Brunch vind je hier.

Galadiner “Eyes on your diamonds”

Een gezellige High Tea, georganiseerd door Black Ladies Talks. Geheel in het thema van de Internationale Vrouwendag. Meer over Eyes on your diamonds vind je hier.

Dinsdag 10 maart:

NRC Nacht van het talent

NRC presenteert op dinsdag 10 maart in Paradiso jonge, veelbelovende kunstenaars uit Nederland en België op de NRC Nacht van het Talent. Het event is een bezoekje waard, want ook veel van onze favorieten hebben een plekje op 10 maart. Meer over NRC Nacht van het talent vind je hier.

Donderdag 12 maart:

Rembrandt LIVE #2 met Black Heritage Tours

Black Heritage Tours en Museum Het Rembrandthuis organiseren op 12 maart Rembrandt LIVE #2 over de verborgen geschiedenis van vrouwen, met name zwarte vrouwen, in Rembrandts tijd. Hun verhalen worden weer zichtbaar gemaakt, vlak na Internationale Vrouwendag. Meer over de tour vind je hier.

Vrijdag 20 maart:

Surifest 2020

Op vrijdag 20 maart vindt er een groots Surinaams festijn plaats in alle drie zalen van Paradiso. Het indoor event Surifest is een Surinaams georiënteerd (en bovendien supergezellig) evenement voor alle nationaliteiten. Meer over Surifest vind je hier.

Zaterdag 28 maart:

Melaninfinity & Friends: Mind, Body & Soul

Ons allereerste evenement in een feit! Melaninfinity and Friends: Mind, Body & Soul vindt plaats op 28 maart in onze hoofdstad, Amsterdam. Voor de avond hebben we vier geweldige sprekers, met als doel het delen van kennis en ervaring. Het wordt een interactieve avond waarbij ook jij wordt uitgenodigd om mee te praten over de onderwerpen. Meer over Mind, Body & Soul vind je hier. En je kaartjes koop je hier.

Welke evenementen in maart ga jij allemaal bezoeken?

Deze artikelen over evenementen en cultuur vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: