,
sass-visualz

#Bossbabe Rushanette Martis over het helpen van ondernemers met haar Sass Vizuals

Photo’s by La Vie Photographie

Content creatie is een ding! De een gaat het wat makkelijker af dan de ander. Voor zij die er wat meer moeite mee hebben, is daar Rushanette Martis. Met haar Sass Visualz helpt zijn namelijk ondernemers om hun visie naar beeld te vertalen. Dat doe ze met haar talent voor foto- en videografie. Wij interviewden Rushanette over haar Sass Visualz, het ondernemerschap en tijd vrij maken voor selfcare. Ontdek het interview met Rushanette hieronder.

Wie is Rushanette Martis?

Ik ben Rushanette Martis. De vrouw achter Sass Visualz en de Content Creator die jou kan helpen je visie naar beeld te vertalen. Content creatie is echt mijn ding. Ik ben een echte verbinder met een internationale mindset. Spreek vloeiend Engels, Nederlands, Papiaments en Spaans. En heb gereisd naar veel verschillende landen in Europa, de Caraïben en naar de Verenigde Staten. Zelf ben ik geboren en getogen in Curaçao, een klein eiland in het Caribisch gebied, met een smeltkroes van vele culturen.

Waarom ben je met Sass Visualz begonnen?

Mijn passie fotografie is de reden achter mijn bedrijf. In 2017 ben ik samen met een vriendin heel naïef in the entrepreneurial journey gestapt. Mijn doel destijds was om mensen meer te geven dan alleen een fotoshoot, ik wilde ze een ervaring geven. In 2019 heb ik een rebranding gedaan, en daardoor ontdekte ik drie jaar later waarom ik echt met mijn business begonnen ben. Met Sass Visualz ben ik begonnen omdat ik meer mensen wil helpen om hun visie naar beeld te vertalen, met behulp van foto en video content.

Hoe vul je met Sass Visualz het gat in de markt op?

Het DNA van Sass Visualz typeert zich als creatief, kritisch en prachtig. Waarbij ik de wensen van mijn klanten nooit uit het oog verlies. Ik wil vooral de gekleurde ondernemer ondersteunen bij het ontwikkelen van kwalitatieve foto en video content. En dat tegen een betaalbare prijs. Met enthousiasme, kennis en creativiteit zorg ik ervoor dat mijn klanten het beste uit zichzelf en/of hun business halen.

sass-visualz
Rushanette Martis

Wat beteken je met Sass Visualz voor onze gemeenschap?

Alles wat ik doe is gericht op women empowerment en het upliften van the black community. Mijn klanten zijn voor 99.9% gekleurde vrouwen en de samenwerkingen die ik aan ga, zijn ook altijd met lokale black owned businesses. Representatie is heel belangrijk voor mij, en dat communiceer ik op mijn sociale media en in de samenwerkingen.

Hoe heb jij je ontwikkeld als ondernemer? En hoe komt dat tot uiting in jouw bedrijf?

Oef….the growth is real ladies. Wat ik geleerd heb is dat naarmate je zelf groeit, je onderneming ook met je meegroeit. Dit betekent dat je smaak verandert. In het begin vond ik dat moeilijk, maar nu snap ik dat het oké is. De afgelopen drie jaar heeft het ondernemen mij veel over mezelf geleerd. De mensen die Sass sinds dag één hebben gevolgd merken dat wel (hoop ik). Dit uit zich namelijk vooral in de look and feel van mijn business.

Twee jaar geleden lag de focus op felle kleuren en creatief decor. Ons logo, onze diensten en onze communicatie waren daar ook op gericht. Wat je merkt is dat Sass Vizuals sinds afgelopen september zich beetje bij beetje ontwikkelt heeft tot een volwassen bedrijf. De look and feel is strakker, we hebben wat minder felle kleuren en onze diensten zijn ook veranderd.

Hoe combineer je selfcare met het runnen van een bedrijf?

Dat blijft altijd een uitdaging. Wat ik vooral doe is beter naar mijn lichaam luisteren. Ook gun ik mezelf rust. Het woord gunnen is voor mij van essentieel belang. Because ladies the pressure to succeed is real! En ik kan soms erg kritisch zijn tegen mezelf. Sinds 2019 heb ik mezelf aangeleerd, ‘that it’s ok to work hard and rest hard as well’. Ik neem elke week, minimaal één dag in de week, de tijd voor mezelf. Meestal op zondag, om even lekker te niksen en bezig te zijn met mezelf, of met familie en vrienden.

Ik ben ook in 2019 in contact gekomen met mijn spiritual side. Zo mediteer ik en hou ik mij graag bezig met alles dat te maken heeft met spiritualiteit. Op die manier probeer ik om zoveel mogelijk dicht bij mezelf te blijven en de balans tussen werk en privé te behouden.

sass-visualz

Wat zijn je doelen voor de aankomende tijd?

Mijn doel voor komende tijd is om zoveel mogelijk ondernemers te kunnen helpen met hun online zichtbaarheid. Ik heb nog leuke workshops en acties op de planning staan, maar die hou ik voor nu nog even voor mezelf. Wat ik vooral wil is om deze crisis periode stressvrij en gezond te kunnen doorbrengen. Alles wat hierna volgt, in 2020, is meegenomen.

Benoem één tip voor andere #BOSSBABES?

Mijn tip is GUN jezelf om gezien te worden, omdat wij het allemaal waard zijn!

Meer over Rushanette en haar Sass Visualz ontdek je hier.

Dit vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: