,
Tips van Tracee Ellis Ross

5 Tips van Tracee Ellis Ross over hoe je voor altijd jong blijft

Onze favoriete Black-ish ster Tracee Ellis Ross heeft een paar dagen geleden een video gedeeld, met daarin haar tips om jong te blijven. Trust us, you want to see this! Dat de tips werken, blijkt dan ook uit de Instagram video, want de 46-jarige actrice ziet er ontzettend goed uit (met en zonder make-up). Lees snel verder voor de tips van Tracee Ellis Ross. 

In de video legt de actrice uit hoe je voor altijd jong kunt blijven. Let op de tips, die zij haar ‘vijf geboden voor het jong blijven’ noemt, zijn wel alleen voor “grown women”. Wij vinden de tips super origineel en zullen ons er zeker aan houden, want ze zijn absoluut geen straf.

5 Tips van Tracee Ellis Ross

1.

“Eén, giechel zoveel als je kan.”

2.

“Twee, je moet genoeg slapen. Mensen zeggen dat ze zullen slapen wanneer ze dood zijn, maar ik ben het daar niet mee eens. Slaap wanneer je moet moe bent. Dat is wat je moet doen als je dat kan.”

3.

“Drie, drink heel veel water. Serieus. Hydrateren, hydrateren, hydrateren!”

4.

(Onze lievelingstip:)

“Vier, heb zoveel seks als mogelijk is. Sorry mama, maar dit is waar. Het brengt het beste in je huid naar voren. Met wederzijdse instemming, met een echte connectie, lekkere, goede en veilige seks. Niet zomaar seks.”

5.

“Vijf, heb lief met een gevuld en open hart. Zo blijf je voor altijd jong, dat zweer ik.”

Bekijk de video hieronder:

 

Wij gaan vanaf vandaag aan de slag met deze 5 tips. Waarschijnlijk was je zelf al druk bezig met de meesten! Genieten dus. Wij zijn benieuwd… welke van de vijf tips van Tracee Ellis Ross, om altijd jong te blijven, is jouw favoriet?

Dit vind jij vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: